Finbesök till Parken!

Returmöte i Champions League mellan Köpenhamn och Manchester City. Matchen förra helgen på Etihad slutade hela 5-0 till Manchesterlaget.

Hemmalaget FC Köpenhamn fortsätter hacka. Efter storförlusten senast i CL mot City följde man upp det med ett 1-1 kryss hemma mot Midtjylland i helgen. Det ska sägas att Midtjyllands kvittering kom i den 93:e matchminuten, men ett kryss är ett kryss.

Man står hittills på en inspelad poäng i detta gruppspel med en målskillnad på 0-8, vilket inte är dem mest smickrande siffrorna. Att då ta emot ett Manchester City som kanske aldrig sett bättre ut under Pep Guardiola känns nog halvbra.

Bortalaget Manchester City kommer till den här matchen med en 4-0 seger hemma mot Southhampton i ryggen, och vilken fotboll dem spelar just nu. Anfallsspelet flödar som aldrig förr, Erling Håland kan inte sluta gör mål och defensiven ser bra ut oavsett vem som spelar.

Jag tror på en del rotation är från City efter dett tufft matchande senaste tiden, samt ett möte med Liverpool som väntar i helgen. Men jag tror faktiskt inte det spelar någon större roll. Ett Köpenhamn med knackigt självförtroende mot världens kanske bäst fungerande lag? Det kan bara sluta på ett sätt.

Oddsen som finns i Citys favör lockar dock inte tillräckligt. Därför väljer jag att återanvända mitt spel från lagens första möte, som satt som en smäck! Spelet blir därför Ö1,5 mål i första halvlek till 1.90 hos bet365 .


Förväntad startelva Köpenhamn:
Ryan - Kristiansen, Khocholava, Vavro, Diks - Claesson, Lerager, Stamenic - Daramy, Cornelius, Johanesson.

Förväntad startelva City:
Ederson - Cancelo, Dias, Laporte, Gomez - Mahrez, Gundogan, Silva, Grealish - Håland, Alvarez.

This is the stats tab
This is the post tip