Två stabila och formstarka fotbollslag ställs mot varandra när tabelltrean Kopetdag Asgabat tar emot tabellfemman FC Asgabat i Turkmenistans Yokary Liga på Kopetdag Stadium. Marknaden öppnade med något för högt odds på hemmalaget men har sedan dess anpassat sig och sänkt oddset på Kopetdag Asgabat, som ska vara favoriter till att vinna matchen. Dock har marknaden öppnat med jämna odds på över/under 2,5 mål linan, vilket jag är oenig om med tanke på att båda lagen är starka bakåt.

Rent generellt är denna liga målsnål, så det ska något extra till för att oddsen ska vara jämna på över/under 2,5 mål linan. Med tanke på att Kopetdag Asgabat har öst in mål på sina två senaste matcher tror nog marknaden att de ska fortsätta med det. Det tror inte jag, eftersom dessa senaste segrar med 3 - 1 och 4 - 2 har kommit mot Merw respektive Energetik - två bottenlag som ligger sist i tabellen. Dessförinnan ställdes Kopetdag Asgabat mot två bättre lag och då blev det två stycken 0 - 1 förluster i rad.

Gästerna FC Asgabat har också nyligen spelat mot bottengängen Merw och Energetik, fast "bara" vunnit med 1 - 0 i båda möten. Det visar också att FC Asgabat är starka i sitt försvar. I tre av fyra bortamatcher denna säsong har de till och med lyckats med bedriften att hålla nollan. Det blev en platt match mot tabelltvåan Altyn Asyr, som FC Asgabat förlorade med 1 - 4 och hade en dålig dag på jobbet, men direkt i nästa match reste de sig igen och spelade 1 - 1 senast mot tabellfyran Sagadam hemma.

Detta är ett möte mellan två lag som i vanliga fall inte gör så många mål när de ställs mot bättre motstånd. Det är jag övertygad blir fallet även när de ställs mot varandra. Som mest kan jag se två mål i matchen. Sannolikheten att det blir fler än så är liten.

Speltips Kopetdag Asgabat - FC Asgabat:
Under 2,5 mål - odds 1.90 hos bet365 .

This is the stats tab
This is the post tip