England gästar Kosovo i sista kvalmatchen det här EM-kvalet.
Mitt speltips: Över 2,5 mål i matchen.
1.60 hos Unibet , LeoVegas eller 888sport .

Engelsmännen är redan klara för EM, efter att ha slaktat Montenegro totalt i torsdags. Lär därmed rotera kraftigt i elvan, räknar med i stort sett helt nytt lag. Räknar med att de som kommer in lär vara motiverade för att visa vad de går för med förhoppningen att spela till sig en plats i EM-truppen nästa sommar. Upp till bevis för skickliga offensiva alternativ som Maddison, Abraham, Wilson och Hudson-Odoi!

Kosovo har gjort ett mycket fint kval. Pressade starka Tjeckien länge i torsdags, men fick till slut se sein 1-0-ledning förvandlas till 2-1-förlust. Hade de vunnit den matchen hade de kunnat säkra EM här, nu blir det mer av en träningsmatch. Räknar ändå med att Kosovospelarna är fullt motiverade inför sin hemmapublik. Det är verkligen tydligt hur mycket det betyder att spela i landslaget för spelarna som tillhör den här unga fotbollsnationen. Och i en sån här stormatch lär de vilja visa sig från sin bästa sida. Har ett par starka offensiva alternativ som spelar i rätt så starka klubbadresser.

Såhär ser tabellen ut inför sista rundan:

1 England 7 6 0 1 33-6 18
2 Tjeckien 7 5 0 2 13-10 15
3 Kosovo 7 3 2 2 13-12 11
4 Montenegro 8 0 3 5 3-22 3
5 Bulgarien 7 0 3 4 5-17 3

Samtliga engelska kvalmatcher har gått över 2,5 mål medan 4/7 Kosovomatcher gjort det. Finns ingen anledning för något av lagen att spela defensivt och slå vakt om något resultat här. Trots att det inte är så mycket att spela för tabellmässigt tror jag spelarna av olika anledningar kommer vara motiverade. Engelsmännen för att de lär spela med spelare som normalt inte startar och Kosovo för att det vankas stormatch på hemmaplan trtos allt.
Kan se bägge lagen näta i vad jag tror blir en öppen och målrik historia. Kanske inte en repris av 5-3-matchen i motsvarande möte i England, men minst tre mål totalt.

Speltips: Över 2,5 mål - odds 1.60 hos Unibet , LeoVegas eller 888sport .

This is the stats tab
This is the post tip