Nations League Liga C, Grupp 2. Beståendes av Kosovo, Grekland, Nordirland och Cypern. Kosovo vann första matchen mot Cypern med 0-2 och Grekland slog Nordirland med 0-1.

Kosovo har många spelare med mycket erfarenhet från de största ligorna och brukar alltid spela en fin fotboll. I VM-kvalet hamnade de dock sist i gruppen efter lag som Spanien, Sverige, Grekland och Georgien. Båda mötena med Grekland förra året slutade 1-1 där lagen var klart bättre hemma.

Inledande matchen mot Cypern vann Kosovo bekvämt efter två fina mål av Valon Berisha och Edon Zhegrova. Det skapades mycket av trion där framme. Där Zhegrova såg riktigt bra ut.

Grekland slog Nordirland i en tight match med ett fåtal målchanser. Ett kompakt försvarsspel som Nordirland aldrig var nära att ta sig igenom.

Cypern - Kosovo 0-2

Kosovo:
Muric
Kastrati - Rrahmani - Kryeziu - Aliti
Idrizi - Fazliji - Berishi
Zhegrova - Muriqi - Rashica

Nordirland - Grekland 0-1

Grekland:
Vlachodimos
Rota - Mavropanos - Chatzidiakos - Tsimikas
Bakasetas - Siopis - Bouchalakis
Limnios- Giakoumakis - Mantalos

Kan mycket väl se ytterligare ett kryss mellan dessa landslag. Båda lagen sett bra ut i premiären av NL med bra försvar och kontroll. Finns en hel del rutin och båda lagen har mött varandra i tävlingsmatcher under förra året. Ett par sidor har runt 2.90 på oavgjort vilket är för lågt. Men Nordicbet erbjuder 3.30 vilket jag gillar.

Spel: Oavgjort i matchen till 3.30 hos Nordicbet

This is the stats tab
This is the post tip