Returmöte i slutspelet av Champions League kvalet, där ryska Krasnodar på Krasnodar Stadium har som uppgift att vända på ett 0 - 4 underläge från första matchen mot grekiska Olympiakos. Marknaden erbjuder cirka dubbla pengar på en rak hemmaseger, men detta möte är redan avgjort. Krasnodar har inte det som krävs för att vända på tillställningen, samt att de möter ett lag som är defensivt skickliga. Dessutom har Krasnodar inte lyckats väl med sitt anfallsspel, så det borde inte bli många mål för hemmalaget.

Det är inte så konstigt att Krasnodar inte gjorde något mål alls borta i Grekland, med tanke på hur lite Krasnodar lyckades skapa under hela matchen. Totalt blev det endast ett skott på mål som Jose Sa fick rädda. Sedan var det tre skott utanför och så lite som två hörnor - något som Krasnodar i vanliga fall är bra på. Men när det skapas så lite chanser så blir det oerhört svårt att förvalta dem. Det är inte bara i Champions League som Krasnodar har det problemet utan även i ryska Premjer-Liga.

Krasnodar kommer till matchen från en 1 - 1 match hemma mot Lokomotiv Moskva, där det förvisso blev fler skott på mål, men endast ett mål av anfallaren Magomed Suleymanov. Det har blivit 11 gjorda mål på 7 spelade ligamatcher för Krasnodars del, så de spottar inte in mål direkt. Även om Krasnodar måste gå för att göra mål mot Olympiakos så är det inte mycket som talar för att det blir fallet. Senaste matchen i Champions League på Krasnodar Stadium blev det 0 - 1 mot Porto.

Så jag tvivlar starkt på att vi får se många mål från hemmalaget, också för att Olympiakos är riktigt grymma i defensiven.

Till saken hör att Olympiakos inte har släppt in något mål alls på sina 7 (!) senaste matcher. Då är vänskapsmatcher, Champions League kval och första omgången av Grekiska Superligan inkluderade i den statistiken. Det erbjuds fyra gånger pengarna på att Olympiakos håller nollan mot Krasnodar, men eftersom Olympiakos har ett bra resultat att spela på fegar jag lite och spelar på att de inte släpper in fler än ett mål. Alltså, ett spel på Krasnodar under 1,5 mål i matchen, till 1.83 i odds.

Själva oddset finnes hos bet365 .

---
Bekräftad startelva Krasnodar:
Stanislav Kritsyuk, Sergei Petrov, Uros Spajic, Jon Gudni Fjoluson, Dmitri Stotskiy, Kristoffer Olsson, Tonny Vilhena, Daniil Utkin, Magomed Suleymanov, Marcus Berg & Wanderson.

Bekräftad startelva Olympiakos:
Jose Sa, Omar Elabdellaoui, Yassine Meriah, Ruben Semedo, Konstantinos Tsimikas, Andreas Bouchalakis, Guilherme, Giorgos Masouras, Mathieu Valbuena, Daniel Podence & Miguel Angel Guerrero.
---

This is the stats tab
This is the post tip