Speltips: Krasnodar - Porto

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2019-08-07 19:00
Land: Internationellt
Liga: Champions League
Odds: 1.74
Tips: Under 2,5 mål
Unibet livestreamar matchen.

Tredje kvalomgången av Champions League där vi har en helt öppen match i det första mötet (av två) på Kuban Stadium.

Krasnodar från Ryssland tar emot Porto från Portugal i en heljämn match, som tippas bli målsnål. Det är jag helt enig om och tycker att det fortfarande finns ett värde i över/under linan som ligger på 2,5 mål i matchen. Den ryska ligan har nyligen börjat och Krasnodar har inlett helt okej. Den portugisiska ligan början mellan dessa två kvalmöten av Champions League. I övrigt har både Krasnodar och Porto spelat målsnålt och det är jag övertygad om att de också kommer att göra när de ställs mot varandra.

Efter fyra spelade matcher i ryska Premjer Liga har Krasnodar vunnit två matcher, förlorat en match och spelat kryss en gång. Förlusten kom i öppningsmatchen borta mot Akhmat Groznyi med 0 - 1 och krysset i den senaste matchen borta mot Zenit med 1 - 1. Däremellan blev det vinster borta mot Ufa med 3 - 2 och hemma mot PFK Sotji med 3 - 0 (där Krasnodar spelade med en man mer den sista kvarten). Krasnodar har spelat stabilt i inledning och är svåra att göra mål på Kuban Stadium.

Då menar jag inte bara att PFK Sotji misslyckades med bedriften, utan att det även är tufft för andra europeiska lag. Mot Valencia i Europa League blev det 1 - 1 och mållöst mot Leverkusen dessförinnan. Det är inte lätt att åka till Krasnodar och göra mål och det kommer det inte heller att bli för Porto. Under försäsongen har inte Porto fått igång spelet riktigt, i alla fall inte anfallsspelet. Försvaret har varit bra i deras två senaste matcher, som är 1 - 0 vinst mot Fulham och 0 - 1 förlust mot Monaco.

Då Krasnodar är svåra att göra mål på och Porto inte direkt har spottat in mål på sistone och inte heller släppt in så många mål bakåt är chanserna stora att detta blir en målsnål tillställning. Porto vet hur svårt det är att göra mål på Krasnodar och kommer jobba hårt för att försvara sig starkt och inte bjuda på något bakåt för att få en så bra utdelning som möjligt. Därmed finner jag ett värde i oddset 1.74 på att matchen innehåller som mest två mål och lägger ett spel på under 2,5 mål i matchen.

Själva oddset hittas hos Unibet, 888sport & LeoVegas.
  Krasnodar - Porto
Spela på Speltips Krasnodar - Porto
rad - 5 Augusti 2019 - 10:17
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
17:00  Ymer - Bagnis
Tennis - US Open - kval - Yme -2,5 games
1.73
18:30  IFK Luleå - Hammarby
Fotboll - Svenska Cupen - 2/2
1.50
21:00  Olympiakos - Krasnodar
Fotboll - Champions League - 1
2.00
21:00  Espanyol - Zorya Luhansk
Fotboll - Europa League - 1 asian hcp -1,5
2.02
20:00  Granada - Sevilla
Fotboll - La Liga - 1 asian hcp 0,5
1.93
22:00  Levante - Villarreal
Fotboll - La Liga - Levante mål 1:a hl
2.02
  Rekatochklart Poolspel Insats
20:45  Europatipset ons 21/8 864 kr

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Senaste Bloggar

Livestreaming