Speltips: Kroatien vinna och hållan nollan till 1.66 hos bet365 .
—-
Kroatien är ännu inte klara för EM. Man ligger tvåa i gruppen med två poäng ner till Wales som jagar. Denna hemmamatch mot Armenien blir därför extremt viktig. Seger och man är klara för EM, kryss kan räcka beroende på resultat mellan Wales och gruppettan Turkiet.

Med kniven mot strupen tror jag inte Kroatien viker ner sig.
Armenien lyckades få med sig 1-1 mot Wales under helgen, vilket får ses som rätt starkt. Det är dock inget speciellt bra landslag. På hemmaplan har man plockat en hel del poäng, men att åka ner till Kroatien och göra match av det, det tror jag inte. Nu är man avhängda från avancemang och har ingenting att spela för.

Det har inte sprudlat om Kroatien den senaste tiden. Mer än två mål i endast en av de senaste fyra matcherna men defensivt tycker jag fortsatt man ser solida ut. Väldigt få insläppta mål och när Armenien kommer på besök tror jag man har goda chanser att hålla nollan.

Det senaste mötet mellan lagen slutade 1-0 till Kroatien, och något liknande är inte alls omöjligt här.

Kroatien stänger butiken

Kroatien har inte råd att inte komma ut fokuserade här. Motivationen måste finnas för vid poängtapp kan EM-platsen falla ur händerna på dem.

Oddset på Kroatien rak seger är extremt lågt, med all rätt. Då tycker jag tillägget att man även håller nollan mot ett omotiverat och ganska svagt Armenien är fint! Det bör vara favorit på att man gör det.
Kroatien vinna och hålla nollan spelas till 1.66 hos bet365 !
This is the stats tab
This is the post tip