Tar över 2,5 mål i Kroatien-England. 2.38 hos LeoVegas , 888sport och Unibet .

Matchen spelas inför tomma läktare efter en tidigare kvalincident för Kroatien.

Spanien toppar gruppen på sex poäng (en match mer spelad), vilket innebär att de här bägge lagen måste vinna för att ha fortsatt chans på avancemang. Kryss hjälper ingen här alltså.

Marknaden väntar sig en tajt match och det går att förstå varför sett till hur de här lagen spelade under VM. England spelade ett väldigt tajt försvarsspel, vilket även Kroatien gjorde. Sedan VM har dessutom Mandzukic slutat för Kroatien, vilket försvagar deras offensiv. Lägg till att Harry Kane inte har full form heller.

Men jag tror det här kan bli rätt så öppet. Nations League är en slags hybrid av vänskapsmatch och tävling, så det är inte motiverat att spela lika försiktigt som om det är en VM-semifinal. England är säkerligen rejält revanschsugna efter VM-semifinalförlusten medan Kroatien vill komma över 6-0 i röven mot Spanien. Så jag tror det blir två lag som verkligen går för det här. Med en spansk fullpoängare i gruppen är kryss ett uselt resultat, så vid 1-1 borde bägge lagen gå för segern snarare än nöja sig.

Kroatien, tänkbart lag:
Livkovic; Jedvaj, Lovren, Vida, Pivaric; Kovacic, Rakitic; Rebic, Modric, Perisic; Santini

England, tänkbart lag:
Pickford; Gomez, Stones, Maguire; Henderson; Trippier, Barkley, Winks, Chilwell; Sterling, Kane

Finns gott om offensiv kvalitét i båda lagen. England kommer vara vassa på sina fasta situationer och även om Kane inte har visat superform senaste tiden är han alltid farlig. Kroatien har sitt vassa mittfält och går väldigt sällan mållösa av planen. Med tanke på utgångsläget i gruppen tycker jag värdet ligger på övern här, då jag kan se ett 2-1-resultat till något av lagen.

This is the stats tab
This is the post tip