Speltips: Kroatien vinner båda halvlekarna till 1.80 hos bet365 .

Kroatien tar emot gruppjumbon Lettland i vad som blir Kroatiens tredje match i grupp D, medan Lettland spelar match nummer fyra.

Bortalaget Lettland kommer från en mindre rolig start på detta EM-kval. Tre raka förluster, där samtliga har varit med uddamålet.

Wales - Lettland 1-0
Lettland - Turkiet 2-3
Armenien - Lettland 2-1

Ska man ha någonting att säga till om i denna grupp behöver man åtminstone ta poäng mot lag som Wales och Armenien, och när man inte ens lyckas med det har man inte mycket att säga till om.

Kroatien har endast hunnit med att spela två matcher i detta kval hittills. Ett kryss borta mot Wales och en 2-0 seger borta mot Turkiet. Nu gör man hemmapremiär i detta kval och trots Lettlands uddamålsförluster hittills tror jag siffrorna blir större här.

Kroatien storfavoriter

Kroatien är ett bättre lag på varje position än Lettland. Till och med bänken hade klivit rätt in i Letternas startelva. Oddsen visar vilka storfavoriter Kroatien är då en rak seger står i 1.071 hos till exempel bet365 . Därför har jag letat lite extra efter ett bra spel i Kroatiens favör.

Att Kroatien vinner båda halvlekarna till 1.80 hos bet365 blir mitt spel, och det är ett spel man ska ha goda chanser att lösa. I dessa landskamper är inhopparna ofta väldigt sugna på att visa upp sig för sin förbundskapten, och kvalité finns även på bänken i Kroatien. Löser man en ledning i halvtid tror jag inhopparna löser det i den andra! Man har heller inte råd att tappa många fler poäng i den här gruppen efter poängtappet mot Wales, så det kommer vara ett skärpt Kroatien vi får se!
This is the stats tab
This is the post tip