Kroatien tar emot Wales på lördagen.
Mitt speltips: Asian -1 på hemmalaget. Spelet sitter om de vinner med 2+ mål. Push ch pengarna tillbaka på uddamålsseger medan spelet förlorar om Wales tar poäng.

En era är över. Gareth Bale, som burit Wales i tio års tid, har tackat för sig. Utöver honon har Joe Allen, Chris Gunter och Jonny Williams också tackat för sig efter det bedrövliga VM-gruppspel Wales stod för.

Här har de också tappat vice-kaptenen Ben Davies pga skada. Finns även vissa frågetecken för Forest succégubbe Brennan Johnson. Med tanke på att Wales möter Lettland ett par dagar senare - kanske prioriteras den matchen?

Bland de mer namnkunniga spelarna i truppen finns Ramsey (bäst före-datumet gick väl ut för ett bra tag sedan?), Dan James (mest inhoppare för Fulham numera) och Harry Wilson.

Prestationerna av Wales har inte varit bra och nu känns de sämre än innan då x-faktorn Bale är borta.

Kroatisk harmoni?

Kroatien har förlängt med Zlatko Dalic. Medalj i två raka VM-slutspel är starkt och truppen känns fortsatt stark och harmonisk.
Ta bara CL-kvartarna:
Modric (Real) mot Kovacic (Chelsea)
Musa (Benfica) mot Brozovic (Inter)

Utöver dessa finns spelare som
Livakovic
Gvardiol, Stanisic.
Brozovic, Perisic etc.

En klart bra trupp som ska vara mycket bättre än Wales. Starka hemma och redo att ta ett grepp om gruppsegern. Saknar väl kanske en riktigt vass målskytt, så frågetecknet är väl om de öser på och klarar av att göra fler mål vid eventuell ledning. Men skulle det stanna på uddamålsseger är det insatsen tillbaka, vilket känns helt okej ändå.

För mig är de klasskillnad truppmässigt. Hemmaplansfördel mot ett Wales mitt i en ombyggnation gör att jag tycker Kroatien ska ses med toppchans.

2-0?
This is the stats tab
This is the post tip