Den tredje omgången av Tadzjikiska ligan avslutas på Stadion Neftyanik där Kuktosh tar emot Khujand. Båda lagen har fått en bra start på säsongen. Kuktosh har fått en bättre utdelning med en vinst och ett kryss medan Khujand har vunnit sin första match och förlorat sin senaste match. Båda lagen har varit skickliga framåt, vilket de också borde vara när de ställs mot varandra.

Efter att ha spelat mållöst i sin första match hemma mot Regar-TadAZ har Kuktosh hittat formen och besegrat Istaravshan med hela 3 - 0 borta. Öppningsmatcherna brukar vara tuffa för de flesta lag och så blev det även för Kuktosh. Därefter visade de styrkan i sin offensiv och satte dit tre bollar. Mot Khujand är Kuktosh en underdog, men ska ha en god chans att peta dit en boll.

Att Khujand vinner denna match erbjuder marknaden cirka 1.50 i odds på. Detta då Khujand är det bättre laget, som borde klara av att vinna till slut. Dock tror jag inte på någon enkel seger, eftersom Khujand har haft svårt att hålla tätt bakåt. Första matchen vann Khujand borta med 3 - 1 mot CSKA Pomir Dushanbe och sedan blev det en 2 - 3 förlust hemma mot Khatlon.

Det ska mycket till för att Khujand inte gör mål igen och därmed spräcker Kuktosh nolla. Med den fina formen som Kuktosh har ser jag goda möjligheter till att de själva gör minst ett mål i matchen, speciellt då Khujand har problem i försvaret och har släppt in fyra mål på två matcher. I och med detta är chanserna stora till att vi får se båda lagen göra minst ett varsitt mål i matchen.

Speltips Kuktosh - Khujand:
Båda lagen gör mål - odds 1.71 hos Bethard , SpeedyBet & FastBet .

This is the stats tab
This is the post tip