La Fiorita från San Marino ställs mot Inter Club d'Escaldes från Andorra och detta på neutral plan i kvalmatch till Champions League. Denna match är en semifinal där vinnarna går vidare till finalkvalrundan och frågan är om "bortalaget" är bra nog för seger? Jag tror det!

Inter Club d'Escaldes får bära favoritskapet inför denna semifinal mot La Fiorita och min filosofi är som jag var inne på tidigare att de löser en seger här. Matchen spelas på neutralt gräs då det är Víkingsvöllur i Reykjavík som är spelplats. "Bortalaget" är Inter Club d'Escaldes och de kommer från en mycket stark säsong där de tog hem denna kvalplats genom att sluta gruppetta i ett mästerskapsslutspel och detta med 50 poäng och en målskillnad på stabila 54-24.

La Fiorita tog hem sin inhemska liga och det med 60 poäng på sitt konto och en målskillnad på 43-16. I San Marino körde man ett klassiskt "hockeyslutspel" med kvartsfinal, semifinal och final och där tog dem sig hela vägen till en final, som de också kammade hem vilket ger dem denna kvalmatch mot Inter Club d'Escaldes, men min idé är att de tog sig hit - men inte längre!

SPELTIPS
Inter Club d'Escaldes vinner matchen och detta till oddset 1.60 hos bet365.

Vad tror ni?

@johan_videll på Twitter.
This is the stats tab
This is the post tip