Touren fortsätter att rulla på med Slovenien som anhalt och där de nu är framme på dagen där kvalet är färdigt och de stora grabbarna kliver in. Jag håller mig än så länge till juniorerna ändå och kliver in på ett spel.

Landrieu (138) - Arjun Ghosh (400)

Landrieu är en fransman som tar stadiga kliv uppåt och verkar närma sig topp-100 med stormsteg. Inte minst genom att faktiskt utmana de allra största, vinst mot Monteiro och knapp förlust mot Ovtcharov i februari Visar att kapaciteten finns där. Spelar i Pro A och har där 6-12 i kvot, vilket är fullt duglig kvot för en spelar som gör sin första säsong i Pro A (åtminstone första hela säsongen). Spelar likt många andra unga fransmän. Stort fokus på egna serven som är vass, och bra från både backhand och forehand. Är väl tuffheten i det mesta som krävs förbättring på om det ska bli ett stort kliv till.

Arjun Ghosh, ska inte förväxlas med Sverigebekantingen och landsmannen Soumyajit Ghosh även om de har lite liknande kroppsform. Indien verkar ge honom en rejäl chans då han är ute och tävlar frekvent nu, och han gör det rätt bra. Tar stadiga kliv uppåt men ser inte ut att ha någon kapacitet att närma sig dom nivåerna dagens motstånd ligger på.

Landrieu är en spelare som närmar sig topp-100, Ghosh är en spelare som kanske inom ett år kommer ligga 250-300. Den nivåskillnaden har vi här. Landrieu är en spelare som aldrig strular en boll eller vill ställs till med show eller liknande utan är extremt seriös och sliter som ett djur. Därför har jag svårt att se att han ska tappa mer än ett set här. Det ska vara en stor nivåskillnad helt enkelt.

Landrieu -1.5 set till 1.66 tar jag med 3.5/5 units på bet365 .

3-0?

Lycka till.

This is the stats tab
This is the post tip