ÖIS gästar Landskrona på lördagen.
Mitt speltips: ÖIS DNB eller asian +0. Om du ryggar spelet - kolla vilken marknad som ger högst odds (det är samma spel) och välj den.

Nykomlingen Landskrona har gjort det bra hittills. 3-3-1 räcker till en fjärdeplats. Satsar på en ung och rätt hemvävd trupp utan särskitl stora namn. Men jag köper inte att Landskrona målas upp som såhär pass stor favoriter i det här mötet. Tycker de har fått med sig lite väl många poäng sett till hur matcherna sett ut. Har väldigt mycket boll, men lyckas inte riktigt omvandla det till målchanser. Men hittills har de varit väldigt effektiva och lyckats göra mål på de få chanser som skapats. Min känsla är att de överskattas lite här, så bra har det inte varit.

De flesta hade väl ÖIS som ett mittenlag inför säsongen i och för sig, men de har fått en blytung inledning på säsongen. Bygger nytt med Dane Ivarsson och Johan Mattsson. Kan nog bli bra på sikt, men det saknas lite spets framåt. Spelmässigt bra med i många matcher dock. Senast såg talangen Herman Sjögrell och veteranen Ajdin Zeljkovic rätt så intressanta ut som yttrar och det finns mer att hämta ur vissa spelare som dragits med en del skadeproblem.

För mig ska ÖIS trots allt vara något hack bättre än Landskrona, jag undrar om inte göteborgarna kommer sluta före i tabellen till slut. Med hemmaplansfördel hade jag väl köpt jämna odds eller knapp Landskronafavorit, men när ÖIS målas upp som såhär stor underdog tycker jag det finns värde på dem. Ser framför mig en tajt, jämn och målsnål historia, då är +0 till 2.20+ bra i min bok.

This is the stats tab
This is the post tip