Landskrona Bois ser otroligt solida ut och leder Superettan med stil. ÖFK är dock på gång, men räcker det mot hemmalaget i den sista matchen inför uppehållet? Här är mitt speltips

Senaste möten
ÖFK - Landskrona 1-0
Landskrona - ÖFK 0-1

SUPERETTAN
1. Landskrona 13 9 3 1 24:10 14 30
11. Östersund 13 4 4 5 12:15 -3 16

Bois hemma
6 5 1 0 13:4 9 16

Formen
F, V, V, V, V

Senaste match
Landskrona - Örgryte 4-3 

ÖFK borta
7 1 2 4 4:8 -4 5

Formen
V, V, F, O, V

Senaste match
ÖFK - Utsikten 1-0

Bois hittar sätt att vinna

Landskrona ångar på och lyckades till och med vinna sist trots att man släppte in tre mål... det säger en del om hur svårslaget Bois är just nu när det mesta stämmer och självförtroendet är gott. Jag tror man är ruggigt motiverade att göra en stark insats och ta tre poäng här inför semestern. Det lär bli mycket folk på Landskrona IP och även fast Bois har kapten Philip Andersson avstängd så tror jag allra mest på hemmalaget, som just nu har många spelare som levererar på hög nivå och som har en tung bänk att slänga in dessutom. 

Vinner Bois den här matchen så har man minst sju poängs marginal ned till allsvensk kvalplats när serien vänder om ett par veckor. Ett oerhört fint utgångsläge. 

Östersunds FK ska dock inte underskattas. Slog Utsikten senast och har kravlat sig upp över nedflyttningsstrecket och känns på uppgång som sagt. Samtidigt tror jag att man är rätt så nöjt efter segern sist som satt hårt inne och kanske inte riktigt har den där kniven mot strupen-känslan som jag tror behövs för att slå Bois på bortaplan. Bois har lite fler hot i truppen än ÖFK och ett bättre grundspel. Och med publikfest på hemmaplan tror jag att det ihop med det mentala avgör. 

SPELTIPS

Jag tror att Bois gör det igen och spelar rak etta till 1.87 hos Bethard (2/5 units)

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip