Speltips: Över 1.5 mål i andra halvlek till 1.84 hos nya Expekt

_______

Landskrona har förmånen att fortsätta sin utveckling medan de befinner sig tryggt placerade i tabellen. Dock drabbades de senast av en oväntad motgång, något som nu möjligen GIF Sundsvall kan känna igen sig i. I det senaste derbyt mot Sundsvall verkade de vara på väg mot en stabil seger med en 2-0 ledning och en spelare mer på planen. Men plötsligt kom Gefle tillbaka från ingenstans och matchen slutade oavgjort, 2-2. Det måste kännas som en katastrofal besvikelse för Sundsvall. Som tur är har de knappt tid att tänka på den matchen eftersom en ny utmaning väntar här.

Landskrona
Senaste match: Skövde AIK - Landskrona 4 - 2
xG: 1.76 - 1.09
Skott/Skott på mål: 8/5 - 16/4
Possession(%): 22 - 78
Hörnor: 4 - 6
Ett heltaggat Skövde på hemmaplan är inte alltid så roligt och det fick Landskrona känna på som inte var helt beredda på vad som väntade. Det blev hela fyra mål i den andra halvleken. Målen kom ofta till på ett snabbt kontringsspel från Skövde där Landskrona inte direkt var beredda. Det blev en rejäl missräkning för Landskrona som nu får reparera skadan mot GIF Sundsvall istället.

GIF Sundsvall
Senaste match: GIF Sundsvall - Gefle 2-2
xG: 2.63 - 1.08
Skott/Skott på mål: 19/6 - 7/4
Possession(%): 49 - 51
Hörnor: 7 - 7
En match där Gefle tog ett rött kort redan i den 30:e minuten som skulle vända matchen helt till GIF Sundsvalls favör. Laget tog tidigt ledningen med 1-0 i den andra halvleken, följt av 2-0 på straff dryga tjugo minuter senare. Då kändes matchen helt klar och både GIF Sundsvall och undertecknad kunde börja blicka mot andra matcher. Det blev däremot nerv i slutminuterna där Gefle gör både en reducering och en kvittering inom loppet av tre minuter. Orimligt resultat och luften måste verkligen gå ur Giffarna efter detta…

Svängdörrar återigen i andra halvlek?

Viktig match för GIF Sundsvall som säkerligen går in lite mer försiktigt här medan Landskrona kör full fart från början. Ingen tvekan om att det kommer öppna upp sig så småningom med viktiga poäng på spel och ett hemmalag som spelar en offensiv fotboll. Det har varit en hel del svängdörrar hos GIF Sundsvall ju längre matcher går, det är mycket trötthet och kvaliteten upprätthålls inte under 90 minuter. Medan Landskrona genomgående varit rejält offensiva och således släppt till mycket målchanser defensivt vilket lett till väldigt målrika matcher under en längre period. Här tror jag vi får se en liknande matchbild som lagens senaste matcher och i synnerhet i andra halvlek när det står som mest på spel.

Speltips: Över 1.5 mål i andra halvlek till 1.84 hos nya Expekt
This is the stats tab
This is the post tip