Division 1 lagen Landskrona och Torns ställs mot varandra i en vänskapsmatch, som enligt regler inte får utspela sig inför fler än 500 åskådare under Corona-tiden. Landskrona är givna favoriter till seger, men jag tvivlar starkt på att detta blir ett målkalas.

Förra säsongen, då lagen möttes i division 1 södra, blev det 1 - 1 och 3 - 0 till Landskrona när lagen möttes. Landskrona slutade på en andra plats, med minst insläppta mål i serien. Totalt blev det 19 insläppta mål på 30 matcher, vilket givetvis är urstarkt. Framåt blev det 1,57 mål i snitt per match för Landskrona och de slutade som det tredje bästa målrikaste laget.

För Torns del blev det inte en lika framgångsrik säsong, som slutade på en 12:e plats av 16 lag. De var varken ett lag som gjorde en massa mål men inte heller släppte in en massa mål. Framåt blev det 35 mål och bakåt 41 mål på 30 omgångar. Så jag kan inte se Torns bli överkörda av Landskrona i denna match, som ändå kommer att bli en jämn affär.

Därmed finner jag ett intresse i att marknaden har lagt ut en jämn lina på över/under 3,5 mål, där det finns ett värde över dubbla pengar på under-alternativet, i mitt tycke, eftersom det är en vänskapsmatch mellan två lag som inte läcker in mål.

Speltips Landskrona - Torns:
Under 3,5 mål - odds 2.03 hos Bethard , SpeedyBet eller Casumo .

This is the stats tab
This is the post tip