Mitt speltips: X2 till 1.78 hos Unibet

Skånederby i Superettan mellan två lag med riktigt god form. Hemmalaget Landskrona som spelmässigt imponerat där i princip varje match varit på en bra nivå på sistone. Har verkligen fått fart på sina unga spelare. Imponerat mest har Jebara och Diawara gjort som står för det mesta i offensiven. Nu är däremot den senare avstängd vilket lär öppna för en betydligt jämnare match. Trelleborg har sedan radat upp vinster sedan Stefan Jacobsson tog över rodret. Just nu blåser det positiva vindar och skulle det bli seger även i detta derby så är man helt plötsligt nära toppen i den så jämna Superettan.


Senaste match: Öster - Landskrona (Expected goals wyscout: 0.55-1.04)
Står för en stark insats i den tuffa bortamatchen mot Öster. Hamnar i tidigt underläge men jobbar sig tillbaka och har ändå en hel del halvchanser. Öster gick tidigt ner på försvar i matchen och det ledde till att Landskrona kunde ta över spelet och även kvittera. Kort inpå släppte man dock in ledningsmålet för Öster som punkterade matchen.


Senaste match: 3-2 Trelleborg - Västerås (Expected goals wyscout: 1.35-1.20)
I en svängig matchbild lyckas Trelleborg ta tre oerhört viktiga poäng mot ett starkt Västerås. Trelleborg hamnade i ett tidigt underläge men lyckades kvittera strax innan halvtid genom ett drömmål av Offia. Matchen skulle fortsätta precis som första halvlek genom tafatt markeringsspel där Västerås kunde nicka in 2-1. Därefter så kommer ytterligare två nickmål genom Bohman och viktige värvningen Mortensen som kommit tillbaka från skada. Viktigt tillskott för klubben.

Trelleborg med tre raka segrar - blir det poäng även här?

Tycker Diawara har en så vital del i offensiven av Landskrona att det känns osäkert hur de ska agera utan honom. Han har ändå spelat nästan 90 minuter varje match och det med bravur. Motståndarna har ständiga problem med Diawara och nu ska det bli intressant att se vem som axlar den rollen. Trelleborg å sin sida har fått tillbaka spelare och med tre raka segrar råder nu gott självförtroende. Man har spetsspelarna för att avgöra detta och få Landskronas backlinje sysselsatt. Nu handlar det framförallt om att stänga ner Jebara. Tror detta blir ett jämnt derby där Trelleborg har goda chanser att få med sig minst en poäng.

Mitt speltips: X2 till 1.78 hos Unibet
This is the stats tab
This is the post tip