Speltips Långtidsspel: Hammarby

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2020-06-14 12:00
Land: Sverige
Liga: Allsvenskan
Odds: 4.33
Tips: Vinna SM-guld
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+
Långtidsspel: Hammarby vinner SM-guld 2020. Finns till 4.33 hos bet365.

Stockholmslagen och Malmö FF är de fyra lag som jag tror har realistisk guldchans.
Djurgården tror jag får svårt att försvara sitt guld. Kommer säkert vara med i toppen igen, men känslan är att de hade en del stolpe in förra säsongen. Många sena avgöranden. I år tycker jag det finns ett par frågetecken: Hur blir det med Danielson? Är Vaiho verkligen en allsvensk toppmålvakt över tid? Håller Kujovic över 30 matcher? Ska även dubblera med europaspel om/när det kommer igång.

AIK ska spela in ett nytt spelsätt med de utmaningar det innebär. Har ett par riktigt bra spelare, men tror inte truppen är tillräckligt bra över en hel säsong. Nyckelspelare som Per Karlsson, Henok Goitom och Seb Larsson är dessutom till åren komna - knappast optimalt med tanke på det tajta spelschema som väntar.

Då återstår Malmö FF och Hammarby. Fjolårets tvåa och trea, endast tre plusmål skiljde lagen åt då.

Bajen har tappat Djurdjic, men förstärkt med Häcken-Paulinho. Dessutom fått in Abbe Khalili samt fjolårets kanske bäste spelare i Superettan i Gustav Ludwigson. Har också fått in rutinerade dansken Ousted som kan bli ett målvaktsalternativ. Ett par mindre lyckade ingripanden på den positionen i fjol kan ha kostat guldet. Men till stora delar är det samma spelare som ska göra det och Billborn kan fortsätta jobba vidare med sin inspelade metod. Ser just den faktorn som en stor fördel. Har tagit kliv varje år rent spelmässigt och jag har svårt att se varför den här gruppen skulle bli sämre i år.
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Ett orosmoln är Tankovic, som kan försvinna i månadsskiftet juni/juli. Ska också ut i Europa - vilket blir nytt för deras del. Å andra sidan finns minmöjligheten att Zlatan förstärker laget.

Malmö FF har tappat Markus Rosenberg. Känslan är att det blir ett tungt tapp med tanke på kvalitén han fortfarande höll, ledaregenskaperna och den garantin han var som kravställare och enande kraft i vardagen. Tycker man såg ända in i slutet att MFF var klart bättre när Rosenberg spelade och han var given i alla viktiga matcher. Fått in Thelin på lån och även Ola Toivonen. Tror framför allt Toivonen blir riktigt bra i Allsvenskan, men lär ta en tid innan han är fullt fit. Han har själv aviserat att han förmodligen inte kommer delta i de första fyra matcherna. Har bredaste truppen på pappret, men känslan är att de blir extremt beroende av en Christiansen som levererar och att Toivonen kommer in i det snabbt. För mig är det upp till bevis för spelare som Molins, Jo-Inge Berget, Antonsson, Rakip och ett par till.

Har återigen en ny tränare i form av Jon Dahl Tomasson. Dansken är relativt oprövad för ett storlag som Malmö och det är klart att det kan ta ett tag för honom att få igenom sina idéer. Har kommit oroande uppgifter om en konflikt med mittbacksnyckelspelaren Rasmus Bengtsson. Klart att det kan bli bra på sikt - men knappast optimalt tränarläge.

Ett annat orosmoln i min bok är att många i MFF:s trupp är 30+:
Dahlin, Safari, Bengtsson, Nielsen, Rieks, Christiansen, Bachirou, Molins och Toivonen är alla äldre än 30. Flera av dessa är start/nyckelspelare. Hur hanterar dessa ett tajt spelschema och kommande europaspel?

MFF har den bästa truppen på pappret. Hade laget bara gjort mål på ett par av alla straffar de missade i fjol hade de vunnit guldet. Har en fördel i att ha en otrolig bredd på de offensiva positionerna, men sett till klasspelare som verkligen gör stor skillnad tycker jag de fortfarande är väldigt beroende av Christiansen (och Toivonen förutsatt att han kommer igång och blir så bra som de flesta förväntar sig). Släppte in minst mål i fjol, men jag sätter vissa frågetecken runt mittförsvaret när Rasmus Bengtsson inte är hel. Kommer också behöva satsa hårt i Europaspelet och prioritera det för att rädda budgeten.

Vilket lag förlorar mest på tomma läktare?
Svårt att säga. Bägge lagen är extremt hemmastarka och har normalt bra publikstöd. Tycker inte det går att utse någon klar förlorare på förhand.

Känns som att Bajen är minst lika bra som i fjol medan det finns ett par frågetecken i Malmö. Klart att MFF är rättmätiga titelfavoriter, men tycker det finns betydligt större värde i att spela Bajen till dubbelt så högt odds.

Speltips Allsvenskan:
Hammarby vinner SM-guld - 4.33 bet365.

Bästa Spelbolagen med Svensk Licens:
bet365 | 888sport | Bethard | Casumo | Nordicbet | Unibet | LeoVegas | Betfair
  Långtidsspel: Hammarby
Spela på Speltips Långtidsspel: Hammarby
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+
Polsater - 14 Juni 2020 - 09:05
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:45  Atalanta - Brescia
Fotboll - Serie A - 1 & håller nollan
2.10
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
20:14  Lopp 6: Alex H.P.
Trav - Jägersro - Vinnare
2.35
21:15  Chelsea - Norwich
Fotboll - Premier League - 1 asian hcp -2
1.65
21:45  Atalanta - Brescia
Fotboll - Serie A - 1 & håller nollan
2.10
22:30  Benfica - Vitoria Guimaraes
Fotboll - Primeira Liga - BLGM
1.91
19:00  Vinnare SEC 2020
Speedway - SEC - Robert Lambert
6.50
19:00  Djurgården - Falkenberg
Fotboll - Allsvenskan - DIF ö1,5 mål
1.72
21:15  Arsenal - Liverpool
Fotboll - Premier League - 2
1.95
21:45  Udinese - Lazio
Fotboll - Serie A - 2
2.05
21:45  Sassuolo - Juventus
Fotboll - Serie A - BLGM + Ö 2,5
1.83
19:00  BK Häcken - Elfsborg
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.15
21:00  Real Madrid - Villarreal
Fotboll - La Liga - 2 asian hcp +1,5
1.70
21:00  Barcelona - Osasuna
Fotboll - La Liga - 1 + håller nollan
1.80
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:00  Topptipset Tips Tisdag 14/7
Insats: 144 kr - Tipsexperten
19:30  V64 Tips Jägersro Tisdag 14/7
Insats: 600 kr - DrTrav
20:55  DD Tips Jägersro Tisdag 14/7
Insats: 180 kr - DrTrav
19:00  Europatipset Tips Onsdag 15 Juni
Insats: 1728 kr - USandeback
19:20  V86 Tips Eskilstuna Onsdag 15/7
Insats: 840 kr - DrTrav

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Livestreaming