Copa del Rey - Spanska Cupen, åttondelsfinal 1:2. En match spelas på Estadio de Gran Canaria där Las Palmas tar emot Atletico Madrid. Tidigare möten lagen emellan har slutat med mindre än tre mål till antal. Markanden är på väg ner på under 2.5 mål spelet så det är läge att slå till.

Fyra av de fem senaste möten mellan Las Palmas och Atletico Madrid har slutat med under 2.5 mål i matchen.

Primera Division: 17/12 2016
Atletico Madrid 1 - 0 Las Palmas

Primera Division: 17/1 2016
Las Palmas 0 - 3 Atletico Madrid

Primera Division: 22/8 2015
Atletico Madrid 1- 0 Las Palmas

Fotboll Träningsmatch: 10/8 2013
Las Palmas 0 - 2 Atletico Madrid

Copa del Rey: 10/11 2010
Atletico Madrid 1 - 1 Las Palmas

När Las Palmas spelar på hemmaplan så är de svårslagna. Efter åtta spelade ligamatcher har de ingen förlust denna säsong. Endast åtta mål insläppta på dessa åtta hemmamatcher visar en defensiv styrka och att laget försvarar sig väl. I sin senaste ligamatch mötte de just Atletico Madrid. där Las Palmas hade ett bollinnehav på 65 %. Det var en chansfattig match där båda lagen försökte spela säkert och tog inga större risker, vilket jag är övertygad om att vi får se även i detta möte.

Atletico Madrid har varit lite av en berg-och-dal bana denna säsong. De parkerar på ett sjätteplats i ligan. Bortsett från 3-0 bortaförlusten mot Villarreal så tycker jag ändå att Atletico Madrid fortsätter att försvara sig väl. Dock har de problem med att göra mål framåt. Fyra mål framåt på de sex senaste ligamatcherna har det blivit, varav tre av målen kom i 3-0 bortavinsten mot Osasuna.

Då det inte är mycket som talar för att detta första möte i ligacupen ska bli en målfest finner jag ett stort oddsvärde i 1.80 på att det inte blir fler än två mål i matchen. Därmed lägger jag ett spel på under 2.5 mål i matchen hos Nordicbet .

This is the stats tab
This is the post tip