Måndagsmatchen i den spanska La Liga hämtas från Gran Canaria Stadium där Las Palmas ställs mot Celta Vigo. Ett tidigt ångestmöte då båda lagen har 5 poäng efter sju omgångar och är involverade i bottenstriden. Marknaden erbjuder vidöppna odds, men det är ändå Celta Vigo som bör vara en favorit i matchen, i mitt tycke.

Som nykomling har tränaren Garcia Pimienta en uppgift med Las Palmas. Att hålla sig kvar i den högsta divisionen. Inte helt enkelt med tanke på de små förutsättningar. Medan försvaret ändå har skött sig helt okej så har anfallsspelet lyst med sin frånvaro. Att bara hitta nätmaskorna två gånger totalt är under all kritik. Sist blev det en 0 - 2 förlust mot stormakten Real Madrid, där spelet såg lite bättre ut fram i banan men ändå inte tillräckligt för att hota motståndarna.

Rafael Benitez hänger löst, efter den usla inledningen på säsongen. I Celta Vigo finns goda förutsättningar att kriga om en mittenplacering. Nyligen gjorde man en bra insats borta mot de regerande mästarna FC Barcelona, men tappade en 2 - 0 ledning till en förlust. Dock reste man sig och tog en pinne sist på Balaidos när Deportivo Alaves kom på besök. Även då tappade Celta Vigo en ledning. Luca de la Torre blev utvisad och är avstängd i detta möte.

Fördel Celta Vigo?

Trots uteblivna resultat har spelet sett bra ut stundtals hos Celta Vigo, som har en vass trupp full med kvalitéer. Oddset på en rak bortaseger på tok för högt. Dock finns det mer värde att lägga ett spel på en seger till Celta Vigo på asiatisk handikapp, med en försäkring på pengarna tillbaka vid ett kryss. Det blir en förlust vid en seger till Las Palmas och vinst vid en rak bortaseger i matchen. Till dubbla pengar i odds.

Speltips Las Palmas - Celta Vigo:
2 asian 0 (samma som Celta Vigo draw no bet) - odds 2.00 hos Lucky Sports .
This is the stats tab
This is the post tip