Vi har ett toppmöte i andra divisionen i Spanien, La Liga 2, där tabell ettan Granada åker till Estadio Gran Canaria för att ta sig an Las Palmas. Marknaden har hemmalaget som en liten favorit till 2,30 i odds och där tycker jag ändå att oddsen på vinnaren av matchen är korrekta. Däremot är marknaden fel ute när det gäller spelet huruvida båda lag ska göra mål eller inte i matchen. Oddset sjunker på utfallet JA, med all rätt, eftersom det handlar om två skickliga lag som kan göra mål.

I vilket fall ska det inte vara dubbla pengar på att Las Palmas och Granada ska lyckas göra minst varsitt mål i matchen.

Las Palmas satsar på att komma tillbaka till La Liga och är på god väg. Ja, det har varit lite stolpe ut med tre oavgjorda matcher i rad, med kapacitet finns inom truppen och chanserna är stora till att Las Palmas klarar av uppgiften. Las Palmas är obesegrade på hemmaplan, med fyra vinster och tre oavgjorda, där de har gjort 12 mål framåt och endast släppt in 2 mål bakåt. Detta är en viktig match i toppstriden så offensiva Las Palmas lägger inga fingrar emellan utan kör på, all-in.

Granada kommer till detta möte med 0-0 hemma mot Numancia senast, men det var ett möte som lika gärna kunde ha slutat 3-3. För att befästa ledningen i ligan kommer Granada att fortsätta producera och med tanke på hur effektiva de har varit blir det mål framåt även här. Mot Las Palmas har de egentligen aldrig haft några problem med att göra mål, men med tanke på hur det såg ut defensivt mot Numancia, även om nollan höll, blir det oerthört svårt att upprepa bedriften.

I den senaste inbördes matchen vann Granada hemma med 1-0, men nu har Las Palmas hemmaplan och då brukar det smälla. Så här har de fem senaste möten blivit:

La Liga: 6/2, 2017
Granada 1 - 0 Las Palmas

La Liga: 28/8, 2016
Las Palmas 5 - 1 Granada

La Liga: 30/4, 2016
Granada 3 - 2 Las Palmas

La Liga: 30/12, 2015
Las Palmas 4 - 1 Granada

La Liga 2: 27/2, 2011
Granada 5 - 2 Las Palmas

Med tanke på den målrika historiken tidigare så har jag svårt att se varför historien inte skulle upprepas. Båda lagen har vassa anfallare samt andra offensiva kuggar. Därmed är det sjunkande oddset 2,00 fortfarande på tok för högt och jag lägger ett spel på att båda lag gör mål. Oddset hittas hos Ohmbet, Rizk eller Bethard .

---
Bekräftad startelva Las Palmas: Raul Fernandez, Alvaro Lemos, Deivid, Cala, Alberto De la Bella, Danny Blum, Michel, Inigo Ruiz de Galarreta, Tana, Sergio Ezequiel Araujo & Ruben Castro.

Bekräftad startelva Granada: Rui Silva, Victor Diaz, German Sanchez, Jose Martinez, Alex Martinez, Federico San Emeterio, Angel Montoro, Antonio Puertas, Fede Vico, Alvaro Vadillo & Adrian Ramos.
---

This is the stats tab
This is the post tip