Den tredje omgången av den spanska La Liga inleds på Gran Canaria Stadium där Las Palmas gästas av Real Sociedad. Båda lagen är på jakt efter sin första trepoängare för säsongen, efter en halvdan inledning. Dock har Real Sociedad spelat bra och en utdelning bör också komma när ett betydligt sämre lag står på andra sidan gräset. Därmed får gästerna mitt speltips i matchen.

Som nykomling var det väntat att Las Palmas skulle få det tufft. Målet är så klart att hålla sig kvar i toppdivisionen. Hittills har det bara blivit en poäng, som kom i premiären hemma mot Mallorca. Då nätade Jonathan Viera från straffpunkten. På Mestalla blev det ingen utdelning alls mot Valencia, där Pepelu gjorde matchens enda mål, med kvarten kvar, från elva meter. Tränaren Garcia Pimienta har förstärkt truppen med namn som Sory Kaba och Mika Marmol.

Real Sociedad, som slutade på en fjärde plats förra säsongen, kommer att kombinera ligaspelet med Champions League. Innan dess ligger allt fokus på att ta en förlösande seger, efter två raka 1 - 1 kamper. Takefusa Kubo och Ander Barrenetxea har gett laget ledningen två gånger om - som de har tappat i den andra halvleken. Sist kom ett baklängesmål på övertid, i matchminut 94, mot Celta Vigo. En revanschlust finns i en trupp som har riktigt bra spelare.

Real Sociedad numret större?

Tränaren Imanol Alguacil har tagit in Arsen Zakharyan, Hamari Traore och Andre Silva, som kommer att vara viktiga pjäser framöver. Las Palmas har lite kvalité i truppen, men detta möte kommer att bli jobbigt då gästerna förbryllt letar efter en viktoria.

Jag krånglar inte till det något mer utan lägger ett spel på att Real Sociedad besegrar Las Palmas. Till lite mer än dubbla pengar i odds.

Speltips Las Palmas - Real Sociedad:
2. Odds 2.10 hos Lucky Sports .
This is the stats tab
This is the post tip