Den spanska cupen är tillbaka där vi har ett intressant möte mellan La Liga jumbon Las Palmas och Valencia. Då Valencia har tappat formen något på sistone erbjuds över dubbla pengar på en rak Valencia seger. I mitt tycke är detta något som är helt fel, då Valencia ska vara solklara favoriter i mötet. Eftersom Valencia alltid ställer upp med ett bra lag i cupen och inte deltar i Champions League eller Europa League så räknar jag starkt att det bästa möjliga laget kommer till Estadio Gran Canaria för att bryta den negativa trenden och vinna denna match mot la ligas sämsta lag.

Precis som Valencia klev Las Palmas in i den spanska cupen i fjärde omgången där Deportivo La Coruna stod för motståndet. Första mötet vann de borta med 4-1 (ett tidigt rött kort för Deportivo) och sedan förlorade de hemma med 2-3. Fyra insläppta mål mot ett lag som Deportivo La Coruna är under all kritik, med tanke på att Deportivo är ett defensivt inriktat lag. I ligan har det inte heller gått så mycket bättre, med tanke på att de har kammat hem en poäng på tre matcher. Problemet har varit att Las Palmas släpper in alldeles för många mål. I dessa senaste tre matcher har de släppt in två mål vardera. Detta håller absolut inte mot ligans kanske mest offensiva anfallsspel.

Trots att Valencia har haft det tufft på sistone vet vi ju alla vad de är kapabla till. I cupen ställdes de mot Zaragoza, där det blev 2-0 borta och 4-1 hemma till Valencia. Jul uppehållet kom väl lägligt, med tanke på att de har förlorat de två senaste matcherna. Fast nu ställs de mot laget som har släppt in överlägset flest antal mål i la liga. Detta är ett perfekt tillfälle för Valencia att komma igång med målskörden igen.

Las Palmas och Valencia har redan mötts en gång i ligan och då vann Valencia med 1-0 på Mestalla. Detta är en måste match för ligatrean Valencia att studsa tillbaka formmässigt och visa att de är att räkna med detta år. Självklart ska de vara stora favoriter i matchen men marknaden är oenig.

Därmed finner jag ett stort värde i att spela på en rak Valencia seger till 2.15 i odds hos William Hill .

This is the stats tab
This is the post tip