Speltips: Liverpool asian -1,5 till 1.890 hos bet365.

Ett formstarkt Liverpool åker till Österrike för att sparka igång sin Europa League-säsong mot LASK Linz.

Liverpool har lottats in i en grupp med nämnda LASK, Royal Unions SG och Toulouse. En grupp man på pappret inte ska ha några problem med, men vi har sett tidigare hur de stora drakarna har haft större bekymmer än man tror på förhand.

Båda lagen kommer från 3-1 segrar i den senaste omgången av de inhemska ligorna. Liverpool lyckades vända och vinna borta mot Wolves efter att ha legat under i halvtid och blivit sågade till fotknölarna av Jurgen Klopp. En hårtork och lite byten verkade vara vad som krävdes, då man vann den andra halvleken med 3-0 och tog med sig ytterligare tre poäng i vad som har varit en smakstart för Liverpool i Premier League.

Hemmalaget från Österrike ligger för närvarande på tredje plats i den inhemska ligan, fem poäng efter serieledande Salzburg. Självklart inget superlag, men absolut inget man bara petar åt sidan och vinner över utan en gedigen prestation.

Ett Liverpool i form vinner av bara farten

Jag tror Liverpool har ganska goda chanser att vinna den här matchen med mer än ett mål. LASK har endast släppt in fem mål på sju ligamatcher, samtidigt som man “endast” gjort elva mål. Alltså inget lag som bjuder på någon champagnefotboll. Jag är lite rädd för att man inte har en tillräckligt stark offensiv för att kunna hota och störa Liverpool, vilket lär ge Liverpool kommandot från minut ett, och då är det bara upp till Liverpool att lösa det. Samtidigt som vi vet hur starka och breda Liverpool är offensivt.

Det kan mycket väl vara så att Liverpool roterar en aning jämfört med det man har startat med i ligan, men det bör inte vara något större bekymmer. De spelare som kommer in lär vilja visa upp sig för Klopp och ska ha tillräckligt med kvalité för att slå LASK oavsett.

Liverpool ska slå detta lag 9/10 gånger. Jag ser inte hur LASK ska kunna rå på ett Liverpool i form, och får Liverpool in ett tidigt mål kan det mycket väl rinna på. Jag litar på att Liverpool fortsätter sin fina form och städar av LASK av bara farten. Mitt spel blir därför Liverpool asian -1,5 till 1.890 hos bet365! Som jag brukar säga, ett lag i form och med vind i seglen ska sällan underskattas.
This is the stats tab
This is the post tip