Tjena!

Maffigt spelutbud = många spel. Den senaste natten gick helt okej med stabilt plus, men visst hade man häng på än bättre resultat. Idag köttar vi ett antal spel. Här kommer tre av dessa!

Bragantino - Coquimbo Unido. Copa Sudamericana 4/4 02:00

Brasilien vs Chile kan (nästan) bara sluta på ett sätt, förutsatt att det inte är specifikt Colo Colo vi snackar om, som är det enda chilenska laget som kunnat hävda sig i turneringen på senare år.

Coquimbo Unido kvalificerade sig aningen överraskande till den här turnering efter ett rätt bra fjolår. Men verkligheten kommer laget ikapp och de är ärligt talat ett mittenlag i Chile som bäst, vilket börjar märkas av i årets ligaspel.

Bragantino har gjort det rätt bra i dessa sammanhang och har flera slutspelsplatser bakom sig. Rutin väger tungt här, och likaså hemmafördel.

Inte en enda spelare i Coquimbo skulle ta plats i Bragantino och hcp-spelet här är givet IMO.

Bragantino -1.5 @ 1.86, 1.5U hos Unibet .

Dubbla underspel

Herediano - Pachuca. Champions Cup, 4/4 04:00

Herediano har tagit sig överraskande långt i årets Champions Cup. Detta främst då de slog ut ett Toluca som underskattade dem, och det rejält!

Men i ärlighetens namn så ska inte Herediano kunna komma längre än såhär då de stöter på patrull i form av Pachuca. Pachuca har börjat ta sig an bortamatcherna på ett försiktigare sätt och spelade exempelvis 0-0 borta mot Philadelphia en en tight match. Heredianos offensiv är inget att hurra över på den här nivån egentligen och jag tror på en målsnål match med fördel Pachuca.

Under 2.5 mål spelas @ 1.88 hos Pinnacle

Nacional - Libertad. Copa Libertadores 00:00

Uruguay vs Paraguay. Två ligor som sett sina bästa dagar men som givetvis hoppas att få ändring på det. Om undertecknad får gissa så lär det inte bli Nacional som lyckas med det i varje fall.

Libertad å sin sida har gjort det bra i ligan och leder den välförtjänt. Men en bortamatch i Copa Libertadores ska man ha mycket respekt för, framförallt med ett lag av samma status som Nacional.

Uruguayanernas styrka ligger i sedvanlig ordning på defensiven och Nacional, som haft ruskigt svårt att göra mål, lär åtminstone försvara sig bra.

Här kör vi ytterligare ett underspel. U 2.5 mål spelas @ 1.80 hos Pinnacle .

Vamos!
This is the stats tab
This is the post tip