Ett formsvagt Lazio behöver vända trenden här. All press på hemmalaget.

Förra säsongen
Cagliari - Lazio 2-2
Lazio - Cagliari 3-0

Serie A
5. Lazio 16 7 4 5 22:19 25
13. Cagliari 16 3 8 5 15:20 17

Lazio hemma
8 4 2 2 14:10 14

Formen
F, F; O, O, F

Senaste match
Atalanta - Lazio 1-0

Cagliari borta
8 1 3 4 6:13 6

Formen
F, O, V, O, O

Senaste match
Cagliari - Napoli 0-1

Italien bjuder in till tidig lunchmatch den här lördagen. På Stadio Olimpico i Rom spelar Lazio mot Cagliari. Lazio ligger femma medan Cagliari är på nedre halvan. Det är två lag som inte vunnit på ett tag. Cagliari slog Chievo i cupen för en tid sen men i ligan har man sex raka utan seger. Lazio har fem raka utan seger och åkte på en blytung torsk mot Atalanta senast. 1-0 till Bergamolaget efter ett fatalt misstag av Radu redan i den första minuten av matchen. Ett resultat som stod sig matchen ut. Lazio spelade riktigt dåligt den matchen och har haft problem att hitta rätt. Framförallt anfallsspelet har sett trubbigt ut på sistone.

Milinkovic Savic har varit helt iskall hela hösten och Atalantamatchen var inget undantag. Han får inte ut mycket nu och det är symptomatiskt med Lazios spel. Jag ser en matchbild där Cagliari, som sånär fick 0-0 hemma mot Napoli sist, spelar på att Lazio har impotens framåt just nu. Försöker göra det trångt och svårt, ser sin chans att kontra. Jag gillar linan på inget mål före (finns under fliken mål på bet365 ) med tanke på att Lazio spelar utan större självförtroende och har press på sig att vinna här.

Preliminära elvor (Gazzetta)

Lazio (4-3-1-2) Strakosha - Patric, Acerbi, Radu, Lulic - Parolo, Badelj, Milinkovic-Savic - Luis Alberto - Correa, Immobile

Saknar: -

Cagliari (4-3-1-2) Cragno - Pisacane, Romagna, Klavan, Padoin - Farago, Bradaric, Dessena - Barella - Joao Pedro, Cerri

Saknar: Ceppitelli, Srna (avstängda), Lykogiannis, Castro, Pavoletti

SPELTIPS
Jag spelar inget mål före 25:00 till 1.83 hos bet365 (2/5 units)

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip