Viktigt för Lazio att studsa tillbaka ikväll efter förlusten mot Milan.

Förra säsongen
Lazio - Cagliari 1-0
Cagliari - Lazio 0-2

Serie A
9. Lazio 3 2 0 1 9:4 6
17. Cagliari 3 0 1 2 5:9 1

Empoli - Lazio 1-3
Lazio - Spezia 6-1
Milan - Lazio 2-0
Galatasaray - Lazio 1-0 (Europa League)

Cagliari - Spezia 2-2
Milan - Cagliari 4-1
Cagliari - Genoa 2-3

Preliminära elvor (Gazzetta dello Sport)

Lazio (4-3-3) Reina - Lazzari, Patric, Acerbi, Hysaj - Milenkovic-Savic, Leiva, Luis Alberto - Pedro, Immobile, Felipe Anderson

Saknar: Adekanye
Osäkra:

Cagliari (3-5-2) Cragno - Caceres, Ceppitelli, Carboni - Nandez, Marin, Deiola, Grassi, Dalbert - Joao Pedro, Keita

Saknar: Rog, Godin, Ladinetti, Strootman, Ceter
Osäkra: Farago

Lazio inledde coach Sarri-eran med att spöa Empoli med 3-1 på bortaplan och att blåsa över Spezia med 6-1. Därför trodde jag att laget skulle kunna ge Milan en bra match på bortaplan. Men icke. Milans 2-0-seger var odiskutabel och Lazio var aldrig riktigt nära. Därefter åkte laget till Turkiet för att spela Europa League mot Galatasaray och förlorade, efter en hiskelig tavla av Strakosha. Han stärkte inte sina aktier direkt och därför blir det Pepe Reina som står i kväll. Det kanske är tur det för Lazio...
Jag tror att Lazio kommer komma ut väldigt offensivt, tänt och aggressivt. Det måste bli en reaktion efter den svaga veckan. I matchen mot Gala så roterade Sarri friskt vilket tydligt indikerar på att Lazio prioriterar ligaspelet före Europa League. Förra säsongen blev det två av två segrar mot Cagliari utan insläppt mål. 2-0 borta och 1-0 hemma. Skadeläget är fint och Cagliari kommer till Olimpico i tveksam för.
Inte nog med att Cagliari torskade med 1-4 borta mot Milan - och innan dess bara fick 2-2 hemma mot Spezia - så föll laget med 2-3 hemma mot Genoa förra omgången.
Mazzarri har en hel del frånvaro att ta hänsyn till och jag tror helt enkelt att Lazio kommer att vara en för tuff uppgift den här dagen.

SPELTIPS
Jag spelar Lazio asian hcp -1 (pengarna åter vid uddamålsseger) till 1.72 hos Unibet (4/5 units)

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip