Speltips: Lazio rak seger till 1.70 hos bet365 .
—-
Italiensk fotboll står på menyn under fredagen och jag tar ett break från mina normala rekar i Premier League!

Lazio tar emot Frosinone hemma på Stadio Olimpico. Hemmalaget står på en mindre smickrande niondeplats i Serie A, 5 poäng före fjortonde-placerade Frosinone.
Maurizio Sarri må ha nått ett avancemang till slutspelet i Champions League, men i ligan har det gått knackigare.
Man har haft svårt att få speciellt mycket kontinuitet i resultaten, men kommer åtminstone från en 2-0 seger mot Empoli i den senaste omgången.

Kontinuitet är inte heller Frosinones ledord såhär långt den här säsongen. Man vinner en hel del matcher men förlorar också allt för ofta.
Något som det dock finns kontinuitet i hos Frosinone? Förluster på bortaplan. Sex raka matcher har man förlorat på bortaplan för tillfället och innan det två kryss. Det innebär NOLL segrar på åtta bortamatcher den här säsongen, vilket såklart inte är tillräckligt bra.

Lazio och andra sidan har endast förlorat en match på hemmaplan hittills den här säsongen, och det var i omgång 2, den första hemmamatchen för säsongen.

Frosinone fortsatt segerlösa på bortaplan

Hemma på Stadio Olimpico har Lazio tagit den största delen av poängen hittills den här säsongen, och när Frosinone nu kommer på besök med ett uruselt bortafacit tror jag Lazio har goda möjligheter att ta andra raka segern.

Lazio kommer dock med två tunga skador till den här matchen på både Immobile och Luis Alberto, men sett till förutsättningar tycker jag ändå att Lazio till 1.70 hos bet365 är ett spel värt att ta del av sett till hur starka man är på hemmaplan och bortalagets urusla form på bortagräs!
This is the stats tab
This is the post tip