SVERIGES BÄSTA STARTBONUS - Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365 .

När Serie A avslutades förra säsongen skiljde det fyra poäng mellan Lazio och Inter - till Inters fördel. Lazio slutade på en fjärde plats medan Inter kom tvåa, bara en poäng efter Juventus. Lazio har haft bekymmer med att hitta toppformen medan Inter har fortsatt där de har slutat och fått en drömstart på säsongen. Inget annat lag i Serie A har gjort fler mål efter två omgångar än vad Inter har gjort. Inter har verkligen allt som krävs för att utmana om ligatiten och för det ska en motståndare som Lazio besegras.

Lazio fick en trepoängare i debuten mot formsvaga Cagliari, i en 2 - 0 vinst där skyttekungen Ciro Immabile gjorde matchens andra mål. Därefter väntade ett tufft möte mot Atalanta, som avslutade förra säsongen på en tredje plats. Lazio var helt chanslösa, låg under med 0 - 3 i pausvila och förlorade med 1 - 4 till slut. Det var få ljusglimtar från Lazios sida i denna match. Baken Stefan Daniel Radu skadade sig och gick av planen. Det var riktigt illa med tanke på att Lazio redan har en massa skador på Joaquin Correa, Silvio Porto, Denis Vavro, Vedat Muriqi, Luiz Felipe och Senad Lulic - så laget är rejält skadeskjutet.

Lazio hade behövt samtliga spelare krya för att ha en chans till poäng mot formstarka Inter. Det är inga många lag som kommer att klara av att nolla Inter denna säsong. Anfallsparet Lautaro Martinez och Romelu Lukaku fortsätter det fina samarbetet. Båda anfallarna har gjort mål i båda Inters matcher inledningsvis. Först vann Inter med 4 - 3 hemma mot Fiorentina, som ser starka ut denna säsong. Sedan vann Inter med 5 - 2 mot nykomlingar Benevento. Det hör inte till vanligheter att Inter släpper in fem mål på två matcher, men när laget öser in mål och gör nio mål framåt samtidigt gör det faktiskt inte så värst mycket, i mitt tycke.

När Lazio saknar så många spelare och har fått ytterligare en ny skada, samt förlorade så pass stort senast som de gjorde mot Atalanta känns det som att laget har en bit kvar att gå för att nå sin toppform. Inter spelar redan på topp och vill så gärna gå hela vägen denna säsong. En match som sådan ska Inter klara av att vinna minst varannan gång. När marknaden dock erbjuder en bra bit över dubbla pengar på en rak Inter seger kan jag inte motstå att spela på det fina värdet som uppstår i oddset.

Speltips Lazio - Inter:
2 - odds 2.20 hos bet365 .

bet365 livestreamar matchen.

---
Bekräftad startelva - Lazio:
Thomas Strakosha, Patric, Francesco Acerbi, Stefan Daniel Radu, Manuel Lazzari, Sergej Milinkovic-Savic, Lucas Leiva, Luis Alberto, Adam Marusic, Joaquin Correa & Ciro Immobile.

Bekräftad startelva - Inter:
Samir Handanovic, Alessandro Bastoni, Stefan de Vrij, Milan Skriniar, Ivan Perisic, Nicolo Barella, Arturo Vidal, Roberto Gagliardini, Achraf Hakimi, Lautaro Martinez & Romelu Lukaku.
---

This is the stats tab
This is the post tip