Måndagsmatch i Serie A när Milan och Lazio drabbar samman.
Mitt speltips: Specialspelskombon Båda lagen gör mål + över 2,5 mål i matchen. Bethard eller FastBet .

Matchen livestreamas på LeoVegas och bet365 för den som vill.

Den här spelmarknaden har varit ett vinnande koncept på många av Milans matcher den här säongen. Efter något av en fiaskoinsats mot Sassuolo är Atalanta, Juve och Napoli väldigt nära i kampen om CL-platserna. Bara seger som gäller här för att fortsatt ha ett grepp om andraplatsen. Gjort mål i 28/32 ligamatcher den här säsongen och har flera gånger visat att de enda kan klara sig hyggligt utan skadade Zlatan och andra nyckelspelare.

Samtidigt har Milan släppt in mål i 14 av de senaste 15 matcherna (alla tävlingar). Haft svårt att hålla tätt och motståndarna har tillåtits skapa väldigt många målchanser senaste matcherna. Släpper också till väldigt mycket hörnor och har inte så mycket eget bollinnehav. Så har knappast full kontroll i matcherna. Förra helgens match mot Genoa och veckomatchen mot Sassarna var inga undantag.

Donnarumma; Calabria, Kjaer, Tomori, Dalot; Bennacer, Kessie; Saelemaekers, Calhanoglu, Rebic, Leao

Lazios senaste matcher i ligan:
5-3 mot Benevento.
2-5 mot Napoli.

Tidigare i år har de förlorat med 3-1 mot Juve + Inter och vunnit med 3-1 mot Atalanta. Motsvarande match i Milano slutade 3-2 till Milan.

Lazio har minihäng på CL men måste fortsätta vinna för att ha greppet om EL-plats. Immobile har kanske inte öst in mål på samma sätt som i fjol, men har ändå 17 baljor och är såklart vass. Som lag har Lazio gjort mål i 29/31 matcher och har ännu inte nollats på hemmaplan.

Svårt att se något annat än att båda lagen gör mål här. Och jag har svårt att se oss landa på 1-1 som slutresultat även om inget av laget behöver gå totalt all in för att vinna. Därför känns det här spelet givet, blir faktiskt inte förvånad om vi får se en match där bägge lagen gör två mål.


This is the stats tab
This is the post tip