Raka ettan spelas på Lazio till 1,65 hos Bethard .

Föregående mötet:
Nice - Lazio 1-3

Grupp K:
1 Lazio 3 3 0 0 8:3 +5 9p
2 Nice 3 2 0 1 9:4 +5 6p
3 Vitesse 3 0 1 2 3:7 -4 1p
4 Zulte-Waregem 3 0 1 2 2:8 -6 1p

Senaste match:
Benevento - Lazio 1-5
PSG - Nice 3-0

Vinner Lazio mot Nice så säkrar italienarna avancemang och gruppseger.
Simone Inzaghis Lazio har varit ett utropstecken hela hösten, både i ligan och i Europaspelet. Laget har full pott i Europa League och ligger 4a i Serie A. Fjärde platsen i ligan "ljuger" dock en aning. En "vanlig" säsong hade förmodligen Rom-laget toppat tabellen eftersom man har 9 segrar, 1 oavgjord och 1 förlust efter de 11 spelade omgångarna.
Formen är helt makalöst bra - 8 raka segrar däribland en bortaseger på Juventus Stadium.

Nice är raka motsatsen till Lazio. Man har visserligen skrapat ihop 6 pinnar i Europa League men i ligan går det tyngre - med 5 raka förluster i bagaget så ligger Nice på en 17e plats i ligan, på samma poäng som Strasbourg som ligger under nedflyttningsstrecket. Oroväckande, minst sagt!

Felipe Anderson, Basta, Wallace och Mauricio saknas i hemmalaget. Inget nytt med andra ord då laget haft en välfylld skadelista hela säsongen.
Wylan Cyprien, Le Bihan saknas hos gästerna.

Lazio visade i Nice vilken kvalitetsskillnad det är mellan lagen. Italienarna kan säkra gruppsegern här vid seger samtidigt som Nice har "råd" att förlora och ändå nå avancemang.

Med Lazios 8 raka segrar och Nice 5 raka förluster så känns det här som en no-brainer. Ettan här är tagen alla dagar i veckan till 1,65 hos Bethard .

Tippar 4-1, vad tror ni?

@3quartistan på twitter

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip