Italienska ligasexan mot franska ligaåttan.

Första omgången

Cluj - Lazio 2-1
Rennes - Celtic 1-1

Serie A
6.Lazio 6 3 1 2 11:4 10

Formen
F, F, V, F, V

Senaste match
Lazio - Genoa 4-0

LIGUE 1
8.Rennes 8 3 3 2 8:6 12

Formen
O, O, O, F, O

Senaste match
Marseille - Rennes 1-1

Lazio med sin styrka i offensiven möter ett Rennes som spelat väldigt tätt och målsnålt på sistone. 1-1 mot Celtic inräknat så har fransmännen fem raka matcher under 2,5 mål. Bara en ligamatch, den mot PSG hemma (som man faktiskt vann med 2-1), har gått över sen ligan startades. Imponerande. Närmast kommer Rennes från kryss 1-1 borta mot Marseille. Vilket är starkt med tanke på trycket som brukar vara på Velodromen. Precis som Lazio kommer Rennes i princip skadefria och kan matcha truppen så som man önskar. Båda lagen spelar dock ligaspel på söndag så vi kan räkna med att det säkerligen kommer att roteras under veckan.
För Lazio väntas flera nya ansikten komma in jämfört med 4-0-segern mot Genoa senast.

Spelare som Caicedo, Lazzari, Parolo kom in från sidan och tittar man på den stora bänken så finns det bredd och Simone Inzaghi är sällan rädd för att vaska om. Lazio brukar rotera kraftigt i EL med fokus på ligan. Man vill försöka balansera upp det så bra som möjligt men det råder inget tvivel om att ligan är högsta prio. I alla fall nu under hösten.
Lazio mot Rennes känner jag är en match mellan två lag som inte kommer vilja sälja sig. Första målet är viktigt och tre poäng likaså. Samtidigt har båda mer eller mindre samma utgångsläge och det riskerar att bli en match fylld av mer kamp än tikitaka. Med tanke på Rennes stabila försvar och att Lazio kommer få ha mycket boll så är undern för mig intressant till ett bra odds.

Preliminära elvor (Whoscored)

Lazio (3-5-2) Strakosha - Vavro, Acerbi, Bastos - Lazzari, Milinkovic-Savic, Leiva, Berisha, Lulic - Caicedo, Correa

Saknar: -

Rennes (4-5-1) Salin - Traore, Gnagnon, Silva, Morel - Rapinha, Grenier, Martin, Bourigeaud, Tait - Niang

Saknar: Nyamsi, Jakob Johansson

SPELTIPS
Jag spelar under 2,5 mål till 2.10 hos SpeedyBet , Bethard eller FastBet (2/5 units).

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip