bet365 livestreamar alla Serie A-matcher.

Romderbyt, Derby della Capitale, spelas på Stadio Olimpico där Lazio tar emot Roma i den italienska Serie A. Roma är en liten favorit till seger, i det som väntas bli ett öppet möte. Roma befinner sig på en tredje plats i tabellen medan Lazio har klättrat upp till en åttonde plats - sex poäng efter Roma. Båda lagen har varit urstarka i sina offensiv men också mindre bra i sina defensiv.

Sedan förlusten med 2 - 3 mot serieledarna Milan har Lazio rest sig och tagit sju poäng på de tre senaste matcher. Först blev det kryss borta mot Genoa och sedan 2 - 1 vinst mot Fiorentina och 2 - 0 mot Parma. Anfallsstjärnan Ciro Immobile har nätat 11 gånger på 15 matcher och är lagets viktigaste pjäs i offensiven. Precis som Roma spelar Lazio med en trebackslinje som är sårbara och sällan kliver av planen utan insläppt mål. Båda möten mot Roma förra säsongen slutade med siffrorna 1 - 1.

Jag är övertygad om att vi bör se fler mål än så i detta möte. Dels för att Lazios offensiv är ännu starkare men också Romas. Anfallstrion Lorenzo Pellegrini, Henrikh Mkhitaryan och Edin Dzeko har haft en fantastisk säsong. Roma är det laget som har gjort flest mål efter Inter och Atalanta, nämligen 37 mål på 17 matcher. Roma hade radat upp tre raka ligavinster innan de senast mötte tabelltvåan Inter, i en match som slutade 2 - 2 men kunde lika gärna ha slutat med betydligt fler mål från båda lagen.

Då detta är en derbymatch finns det alltid en liten risk till att spelarna är lite mer försiktiga - men jag tvivlar att det blir fallet i Rom. Båda lagen går till attack med väldigt många spelare och är oerhört framgångsrika i sina anfall. Med de offensiva krafter som finns på planen räknar jag med att vi får se ett målkalas och att lagen tillsammans levererar minst tre mål i matchen.

Speltips Lazio - Roma:
Över 2,5 mål - odds 1.70 hos Bethard , FastBet & SpeedyBet .

---
Bekräftad startelva - Lazio:
Pepe Reina, Stefan Daniel Radu, Francesco Acerbi, Luiz Felipe, Adam Marusic, Sergej Milinkovic-Savic, Lucas Leiva, Luis Alberto, Manuel Lazzari, Felipe Caicedo & Ciro Immobile.

Bekräftad startelva - Roma:
Pau López, Gianluca Mancini, Chris Smalling, Roger Ibañez, Rick Karsdorp, Gonzalo Villar, Jordan Veretout, Leonardo Spinazzola, Lorenzo Pellegrini, Henrikh Mkhitaryan & Edin Dzeko.
---

This is the stats tab
This is the post tip