Vi är framme vid kvartsfinal i Europa League. Jag tycker det finns goda förutsättningar för att få se ett par mål i mötet mellan Lazio och Salzburg.
Över 2,5 mål spelas till 1.86 hos LeoVegas .

Vägen fram till kvartsfinalen:
16-del Steaua Bukarest - Lazio 1-0
16-del Lazio - Steaua Bukarest 5-1
8-del Lazio - Dynamo Kyiv 2-2
8-del Dynamo Kyiv - Lazio 0-2

16-del Real Sociedad - Salzburg 2-2
16-del Salzburg - Real Sociedad 2-1
8-del Dortmund - Salzburg 1-2
8-del Salzburg - Dortmund 0-0

Simone Inzaghi gör det väldigt bra i Lazio och laget är med och slåss om Champions League-platserna i Serie A. Det är just anfallsspelet som fungerat allra bäst - Ciro Immobile leder skytteligan på 26 kassar i ligaspelet och faktum är att Lazio gjort flest mål (73) i Serie A trots att laget ligger femma. Försvarsspelet då? Långt ifrån lika förtroendeingivande. Helgens match mot tabelljumbon Benevento var en tydlig indikation på det. Benevento hade gjort två mål på Stadio Olimpico och ledde matchen efter en timmes spel trots att gästerna åkt ner 10 man redan i den sjunde minuten. Matchen slutade dock med tennissiffror - Lazio-seger, 6-2.

Salzburg promenerar mer eller mindre hem den österrikiska ligan. Det stora utropstecknet har varit Europa League där laget vann sin grupp före Marseille, och i slutspelet har The Red Bulls slagit ut Real Sociedad och Dortmund. Imponerande! Faktum är att Salzburg inte förlorat en enda tävlingsmatch (alla cuper inräknade) sedan ligaförlusten mot tabelltvåan Sturm Graz (0-1).

Laguppställningar (whoscored)

Lazio 3-5-1-1
Strakosha; Felipe, Vrij, Radu; Marusic, Parolo, Leiva, Milinković-Savić, Lukaku; Anderson; Immobile

Out: Lulic
Doubtful: Radu

Salzburg 4-3-1-2
Walke; Lainer, Ramalho, Ćaleta-Car, Ulmer; Haidara, Samassekou, Berisha; Schlager; Dabbur, Gulbrandsen

Out: Hwang Hee-Chan

Spontant känns det här som en övermatch. Lazio bjuder ofta på målrika matcher - snittar 3,73 mål per match i Serie A. Salzburg har i sin tur visat i Europaspelet att man absolut inte ska underskattas, och visst bör man ha goda chanser att hitta nät åtminstone en gång mot ett väldigt offensivt inriktat hemmalag?

2-1, 2-2?

Lycka till vid rygg!

This is the stats tab
This is the post tip