Lazio tar emot Sassuolo på Olimpico 15:00.

Jag spelar "båda lagen att göra mål" till 1,82 hos Unibet .

Tabell:
5 Lazio 10 5 3 2 20:11 +9 18p
13 Sassuolo 10 4 1 5 13:17 -4 13p

Missvisande tabell för Sassuolos del. Sassarna besegrade Pescara men blev tilldömd en 0-3 förlust eftersom man använt sig av en otillgänglig spelare. Annars hade Sassarna haft 15 pinnar och legat 7a tabellen.

Fem senaste:

Lazio-Cagliari 4-1
Torino-Lazio 2-2
Lazio-Bologna 1-1
Udinese-Lazio 0-3
Lazio-Empoli 2-0

Sassuolo-Roma 1-3
Bologna-Sassuolo 1-1
Rapid Wien-Sassuolo 1-1
Sassuolo-Crotone 2-1
Milan-Sassuolo 4-3

Förutsättningarna är goda för att det här ska kunna bli en trevlig tillställning. Lazios offensiv har sett strålande ut med en Ciro Immobile längst fram som öst in mål. Defensiven är långt ifrån prickfri men med tanke på de gjorde målen Lazio har gjort så är laget nu obesegrade i sina 5 senaste matcher. Sassuolo förespråkar en offensiv fotboll och faktum är att man gjort minst ett mål i alla sina 17 matcher den här säsongen. Borde väl vara ett utmärkt läge för att båda lagen ska göra mål här?

En faktor som talar för att matchen ska kunna hitta nätkänning åt båda hållen är de tunga defensiva avbräck som finns. I backlinjen saknar Lazio - Bastos, Lukaku och Basta, men framförallt De Vrij som är extremt viktig för Lazios defensiv. Nyckelspelaren och lagkaptenen Lucas Biglia är också skadad och han är en mittfältare av en mer defensiv karaktär. Rutinerade Paolo Cannavaro saknas i backlinjen för gästerna, även han måste anses som en nyckelfigur.

Line-ups (La Gazzetta dello Sport):

Lazio 4-3-3

Keita Immobile Anderson
Lulic Parolo Milinkovic
Radu Hoedt Wallace Patric
Marchetti

Sassuolo 4-3-3

Defrel Matri Politano
Pellegrini Sensi Biondini
Gazzola Peluso Acerbi Lirola
Consigli

Lazio är i bra form och ska naturligtvis anses som favoriter. Frågan är hur defensiven mår? Sassuolo bör ha goda chanser att göra den här drabbning jämn och förhoppningsvis också göra minst ett mål. 18e raka matchen i följd att näta för Sassarnas del månne?

Tippar 2-1, vad tror ni?

@3quartistan på twitter

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip