Formsvagt Lazio mot formstarkt Sassuolo

Senaste möten
Sassuolo - Lazio 1-2

Lazio - Sassuolo 2-2
Sassuolo - Lazio 1-1

Serie A
2. Lazio 31 21 5 5 67:33 68
8. Sassuolo 31 12 7 12 57:53 43

Lazio hemma
16 12 3 1 41:14 39

Formen
F, V, V, F; F

Senaste match
Lecce - Lazio 2-1

Sassuolo borta
16 5 5 6 22:26 20

Formen
O, O, V, V, V

Senaste match
Bologna - Sassuolo 1-2

Drömmen om scudetton är nu mer eller mindre borta för Lazio. Detta efter sin andra raka förlust och tredje torsken på fem matcher. Samtidigt som Juventus ångar på. Trots det är Lazio sjukt nog fortfarande tvåa i Serie A. Det började med omstarten mot Atalanta där Lazio ledde med 2-0 men Atalanta vände fullt rättvist till 2-3. Dubbelseger sedan med 2-1 hemma mot Fiorentina och borta mot Torino. Gott så långt.
Men sista två matcherna har varit plågsamma för Laziosupportarna. Hela 0-3 hemma mot Milan, för övrigt lagets första hemmaförlust i ligan den här säsongen, och nu senast föll Lazio borta mot bottenlaget Lecce med 1-2.
Där fick man Patric utvisad för att ha bitit en motståndare också.... harmoni!

Hur som helst så är det forfarande ett bra lag som Simone Inzaghi kan ställa ut i dagens match mot Sassuolo. Correa är out också, men Immobile och Caicedo på topp är inte illa pinkat. Däremot är det svårt att välja tecken här. Sassuolo är nämligen i fin form och är obesegrade i sina fem senaste matcher.

3-3 mot Inter och Hellas Verona följt av segrar med 3-1 mot Fiorentina, 4-2 mot Lecce och senast 2-1 borta mot Bologna. Sassuolo är något som Lazio för se upp med och det går inte att utesluta att gästerna tar med sig alla tre poängen här i min bok, särskilt så svajigt Lazio varit på sistone. Här kommer jag att titta på ett målspel med tanke på att båda lagen kommer gå för det och har flertalet målfarliga spelare i startelvan.

Preliminära elvor (Gazzetta)

Lazio (3-5-2) Strakosha - Bastos, Acerbi, Radu - Lazzari, Milinkovic, Cataldi, Luis Alberto, Jordan Lukaku - Immobile, Caicedo

Saknar: Patric (avstängd), Marusic, Correa, Lulic, Moro, Jony
Osäkra:

Sassuolo (4-2-3-1) Consigli - Toljan, Ferrari, Magnani, Kyriakospulos - Magnanelli, Bourabia - Berardi, Djuricic, Boga - Caputo

Saknar: Romagna, Obiang, Defrel
Osäkra: -

SPELTIPS
Jag spelar över 2,5 mål och båda lagen gör mål till 1.72 hos bet365 (3/5 units).

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip