Två väldigt formstarka lag möts på Stadio Olimpico i en tidig Serie A-avspark. Inte säker på en lätt match för Lazio - som saknar skyttekungen Immobile.

Förra säsongen
Lazio - Udinese 1-0 (0-0 i paus)
Udinese - Lazio 0-3

SERIE A
3. Lazio 20 13 4 3 53:25 43
9. Udinese 20 9 2 9 34:28 29

Lazio hemma
9 5 2 2 25:11 17

Formen
V, V, O, V, V

Senaste match
Lazio - Chievo 5-1

Udinese borta
9 4 1 4 15:13 13

Formen
O, O, V, V, F

Senaste match
Udinese - SPAL 1-1

Ciro Immobile har stänkt in grymma 20 mål (6 på straff) den här säsongen. Även Udineses skyttekung Lasagna (fantastiskt namn) saknas på grund av skada. Men hur som helst tror jag att den förre Lazio- och Milanspelaren Massimo Oddos taktiska spel kan göra det svårt för Lazio i dag. Sedan han tog över har Udinese sett oerhört mycket bättre ut. Man har sju raka ligamatcher utan förlust och lyckades i alla fall rädda kryss mot SPAL hemma nu senast.

Vi kan förvänta oss att Udinese ligger lågt och kontrar på Lazio - som är ligans mest målglada lag efter 5-1-segern mot Chievo nu senast. Lazio har gjort 53 kassar, men då har alltså Immobile stått för 20 av dessa på egen hand.

Felipe Anderson väntas starta längst fram i kväll och det är absolut ingen dålig spelare. Tvärt om. Men han har en bit till formen efter att fått hela hösten förstörd på grund av skada.

Med tanke på Ciros frånvaro och Udineses fina form, där man visat sig svårslaget, så kommer jag att lägga ett (i mina ögon) spelvärt halvtidslir.

Preliminära elvor (Gazzetta dello Sport)

Lazio (3-5-1-1): Strakosha; Bastos, De Vrij, Radu; Marusic, Parolo, Leiva, Milinkovic-Savic; Luis Alberto; Felipe Anderson.

Saknar: Wallace, Immobile

Udinese (3-5-1-1): Bizzarri; Nuytinck, Danilo, Samir; Larsen, Barak, Balic, Jankto, Pezzella; De Paul; Maxi Lopez.

Saknar: Lasagne, Behrami, Adnan och Widmer.

SPELTIPS
Spelar Udinese X2 i halvtid till fina 1.78 hos Coolbet (2/5 units)

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip