Matchen flyttad från kl 20.45 söndag 24 nov till kl 15.00 måndag 25 nov. På grund av regn.

Robin Olsens flytt till Cagliari har varit en braksuccé. Fortsätter segerraden?

Serie A
4. Cagliari 12 7 3 2 23:12 24
16. Lecce 12 2 4 6 15:25 10

Lecce hemma
5 0 2 3 4:9 2

Formen
O, O, O, O, F

Senaste match
Lazio - Lecce 4-2

Cagliari borta
5 3 2 0 8:3 11

Formen
V, O, V, V, V

Senaste match
Cagliari - Fiorentina 5-2

Ingen kunde tippa att Cagliari skulle ligga på Champions League-plats efter tolv omgångar. Men så är fallet. Nu har jag svårt att se dem hålla i det men ändå, hatten av och en eloge till spelare och ledare. En av nyckelfaktorerna har varit Robin Olsens målvaktsspel. En skön revansch från tiden i Roma som inte blev särskilt minnesvärd.
Cagliari kommer till Lecce för att spela lite av ett rivalmöte i syd. Lecce är tillbaka i Serie A och känns relativt spännande, men kanske med lite för lite spets. Åkte på en 4-2-förlust mot Lazio senast så här lär fokus ligga på att inte låta Cagliari få något billigt mål tidigt i matchen. Lecce har absolut nivå för att ta poäng här, för Cagliaris flyt kan inte fortsätta hur länge som helst. Men jag tror oavsett på en rätt målsnål match som utgångstips. Fyra av Cagliaris fem bortamatcher har gått under 2,5 mål och detsamma gäller i Lecces tre av fem hemmamatcher.

Preliminära elvor (Gazzetta)

Lecce (4-3-1-2) Gabriel - Rispoli, Lucioni, Rossettini, Calderoni - Petriccione, Tachtsidis, Tabanelli - Mancoso - Lapadula, La Mantia

Saknar: Faclo, Meccariello, Majer, Babacar

Cagliari (4-3-1-2) Olsen - Cacciatore, Pisacane, Klavan, Lykogiannis - Ionita, Cigarini, Rog - Nainggolan - Joao Pedro, Simeone

Saknar: Farago, Cragno, Pavoletti, Ceppitelli, Birsa, Pellegrini

SEPLTIPS
Jag spelar under 3 mål asian (pengarna åter vid exakt tre mål) till 1.72 hos Bethard , FastBet eller SpeedyBet (2/5 units).

bet365 livestreamar matchen.

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip