Speltips: Under 2,5 mål i matchen till 1.61 hos bet365 .

Lecce, som har fått en flygande start på Serie A-säsongen, tar emot nykomlingen Genoa hemma på Stadio Via del Mare. Lecce är som ett av tre lag obesegrade efter fyra omgångar. Två kryss och två vinster är facit hittills och endast tredje gången i historien man har startat en säsong så pass bra. Senast mot Monza fick man kämpa till sig en poäng efter att ha spelat med en man mindre i dryga halvtimmen.

Bortalaget Genoa har fått en okej start på sin säsong som nykomling. Fyra poäng efter fyra matcher i vad som dock kunde varit mer. En 2-0 ledning tappades till 2-2 senast mot Napoli. Ett resultat man nog hade tagit på förhand, men efter att ha lett med 2-0 känns det nog en aning surt oavsett motstånd.

Låst historia att vänta

Lecce har som sagt fått en drömstart på säsongen. Känslan är dock att man har överpresterat en aning både spelmässigt men också poängmässigt. Man fick kämpa in krysset senast mot Monza och det är såklart att Lecce inte kommer hålla sig kvar i topp fyra speciellt länge.

Genoa har blandat och gett hittills. Storförlust mot Fiorentina i omgång ett följdes upp av en stark seger mot Lazio i omgång två. Jag tror man åker till Lecce och är relativt nöjda med ett kryss, och det här är två lag det inte slår gnistor om offensivt.

Löser Lecce ett kryss är det deras bästa säsongsstart någonsin, och det är nog något man går för. Jag ser framför mig en ganska låst historia där båda lagen är relativt nöjda med ett kryss.

Mitt spel blir därför under 2,5 mål i matchen till 1.61 hos bet365 !
This is the stats tab
This is the post tip