Spelar Juventus -1,5 borta mot nykomlingen Lecce till 2,20 hos bet365 . Juve måste alltså vinna med minst två mål. Inga konstigheter.

Här tycker jag marknaden har reagerat alldeles för mycket på att Ronaldo förväntas vila. Ronaldo har inte direkt gjort några underverk under hösten samtidigt som Dybala är i toppform.

De regerande mästarna kommer från en krampaktig seger mot Lokomotiv Moskva i Champions League. Men det går inte att säga något annat än att Juve inlett riktigt bra under Sarri. Sju poäng efter tre omgångar av CL och 7-1-0 i Serie A är onekligen starka papper.
Dybala gjorde båda målen senast mot Lokomotiv och jag är övertygad om att argentinaren kommer att vilja visa framfötterna i Ronaldos frånvaro.

Nykomlingen Lecce spelar en rätt trevlig fotboll under den gamla mittfältsgeneralen Fabio Liverani. Apulien-klubben tog poäng senast av Milan på San Siro men mot de ”bättre” lagen lär Liverani mannar få det svårt att räcka till. Något som dessa siffror indikerar – Napoli (1-4), Roma (0-1) och Atalanta (1-3).

Troliga lineups (Gazzettan):

Lecce 4-3-1-2
Gabriel; Meccariello, Lucioni, Rossettini, Calderoni; Petriccione, Tachtsidis, Tabanelli; Mancosu; Farias, Babacar

Saknar -

Juventus 4-3-1-2
Szczesny; Danilo, Bonucci, Demiral, Sandro; Bentancur, Pjanic, Matuidi; Bernardeschi; Dybala, Higuain

Saknar - Ronaldo, Ramset, Costa, Chiellini

Som sagt tycker jag marknaden har dragit alldeles för stora växlar av Ronaldos frånvaro. I min värld spelar Ronaldos medverkan mindre roll mot den här typen av motstånd och jag tror Juve löser tre rätt komfortabla poäng.

bet365 livestreamar matchen.

/F0rza

This is the stats tab
This is the post tip