Juventus reser ned till Puglia på klacken för att möta Lecce. Här är mitt speltips:

Senaste möten
Juventus - Lecce 1-0

Serie A
2. Juventus 20 15 4 1 32:12 20 49
13. Lecce 20 4 9 7 20:26 -6 21

Lecce hemma
10 4 4 2 12:12 0 16

Formen
V, F, F, O, F

Senaste match
Lazio - Lecce 1-0

Juve borta
10 7 2 1 16:8 8 23

Formen
V, V, V, V; V

Senaste match
Juventus - Lecce 1-0

Juve fungerar fint nu

Max Allegris Juventus har sett väldigt starka ut hela hösten egentligen, och det har fortsatt på den inslagna vägen efter nyår. Fyra raka segrar i ligan varav två av dessa efter uppehållet: 2-1 borta mot rätt svaga Salernitana samt klara 3-0 nu senast mot Sassuolo. I den matchen gjorde Dusan Vlahovic processen kort med gästerna genom att göra 1-0 redan efter kvarten spelad och samma gubbe fyllde sedan på till 2-0 innan halvtidsvisslan. Inhopparen Chiesa spikade slutresultatet i den 89:e minuten och "den gamla damen" behövde inte förta sig.

Lecce borta är ingen plättlätt match. Det är ett rätt så skickligt hemmalag som har 4-4-2 på tio matcher på Stadio Via del Mare. På bortaplan är man däremot tämligen kalla. Inga segrar, fem kryss och fem torsk. Nu handlar det dock om hemmaspelet och där kommer Juventus få kämpa för tre poäng. Gästerna är givna favoriter i min bok men Lecce är som sagt svårspelade på hemmagräs. Man har fyra raka matcher under 2.5 mål både hemma och borta och stod emot bra borta mot Lazio där man bara föll med 1-0.

Skademässigt har Juventus nästan inga problem alls. Det ör bara Fagioli som är out på grund av skada medan Pogba är avstängd på grund av dopning. För Lecces del är det lite värre. Badna, Rafia och Touba är borta på AFCON och Dermaku och Sansone testas sent.

Juventus fick slita ganska hårt för tre poäng mot Lecce hemma i Turin och jag tror det kan bli så även den här gången mot ett normalt starkt hemmalag som bara förlorat två hemmamatcher: 0-4 mot Napoli tidigt in i säsongen och 0-1 mot Torino i oktober. Jag tror Juventus vinner men utan att det blir en storförlust för Lecces del.

SPELTIPS
Jag spelar en Betbuilder med Juventus att vinna matchen + under 4.5 mål i matchen till 1.82 hos Bethard (3/5 units)

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter
This is the stats tab
This is the post tip