Enklast möjliga uppgift i italienska Serie A väntar på Lecce när tabelljumbon Sampdoria gästar dem på Stadio Comunale Via del Mare. Trots en usel form med en massa förluster i ryggen ligger Lecce på en säker mark och har fem poäng ner till bottenzonen. Sampdoria är också under isen och behöver ett mirakel för att hålla sig kvar i högsta divisionen. Inget som kommer ske.

Tränaren Marco Baroni är hårt pressad. Anledningen är att Lecce har sex raka nederlag i ligaspelet. I den senaste omgången såg spelet ändå bra ut när serieledarna Napoli vann med 2 - 1, tack vare ett självmål av Antonio Gallo. Innan dess hade Federico Di Francesco kvitterat för Lecce, som ändå skapade mycket i mötet. Så det finns mycket positivt att ta med sig till nästa möte mot Sampdoria - ett lag Lecce besegrade på bortaplan med 2 - 0 tidigare under säsongen.

Nej, ingenting stämmer för Sampdoria denna säsong. Att förlora 20 av 29 omgångar säger det mesta om lagets insatser. Bortaspelet är bedrövligt med två insläppta mål per match, i snitt. I de två senaste matcher har det blivit tre insläppta mål, både mot AS Roma och Cremonese - som ligger nästsist i tabellen. Inget talar för att Sampdoria ska klara av att hålla tätt mot Lecce heller.

Fortsätter Sampdoria läcka in mål?

Detta är ett möte mellan två formlösa lag. Ändå har Lecce visar sig vara numret större under säsongen. På hemmagräs ska de vinna betydligt oftare än varannan gång - vilket marknaden föreslår med sina odds. Sampdoria läcker in mål från alla håll och kanter. Jag krånglar inte till det något mer utan lägger ett spel på en rak hemmaseger i matchen.

Speltips Lecce - Sampdoria:
1. Odds 1.98 hos Nordicbet & Betsafe.
This is the stats tab
This is the post tip