Omgång 32 i den italienska Serie A inleds på Stadio Via del Mare där Lecce gästas av Udinese. Marknaden erbjuder jämna odds, i ett relativt svårtippat möte. Medan Lecce till varje pris försöker att distansera sig från bottenstriden har inte mittenlaget Udinese något att spela för. Dock har Lecce en svag form så ett oavgjort resultat känns som ett utfall som passar båda lagen.

Det är ett kritiskt läge för tränaren Marco Baroni i Lecce. Inte för att laget har hamnat på en nedflyttningsplats. Inte ännu. Det är två poäng ner till Verona. Däremot har Lecce klart sämst form av alla lag. Efter skrällsegern över Atalanta har det blivit en poäng på de åtta senaste ligamatcher. Skärpning är bara ett måste, för att inte riskera en nedflyttning.

Uppgiften är tacksam då Udinese inte har något vidare motivation. Spelet är fortsatt bra på hemmaplan. Dock brukar laget underprestera på resande fot. Där har det blivit två raka 0 - 3 förluster mot Bologna och AS Roma. Två lag som är betydligt vassare än Lecce. Helt lottlösa ska inte Udinese behöva åka hem.

Delar lagen på potten?

På hemmamark har Lecce ändå lyckats kriga till sig oavgjorda resultat i hälften av matcherna. I och med att laget fortsatt är i stort behov av poäng borde de klara av att göra en godkänd insats mot Udinese. Därmed blir det ett spel på ett rakt kryss i matchen. En poäng till vardera lag, till över trippla pengar i odds.

Speltips Lecce - Udinese:
X. Odds 3.25 hos Nordicbet & Betsafe .
This is the stats tab
This is the post tip