Det är lite av ett ångestmöte på Stadio Via del Mare där Lecce gästas av Verona i Serie A. Medan Lecce till varje pris försöker att distansera sig från bottenstriden ligger Verona på en nedflyttningsplats. Viktiga poäng står alltså på spel. Dock har Lecce inte mer än en okej form så ett oavgjort resultat känns som ett utfall som passar båda lagen.

Tränaren Marco Baroni i Lecce fick lite arbetsro då Udinese besegrades nyligen. En skön seger som kom i en tid med en hel del förluster. Spelschemat har varit tufft. Inga poäng har tagits mot Napoli, AC Milan eller Juventus sist. Det blivit 4 poäng på de 10 senaste ligamatcher. Skärpning är bara ett måste, för att inte riskera en nedflyttning.

Tränaren Marco Zaffaroni och hans Verona har kniven mot strupen. Med fem omgångar kvar ligger de på en nedflyttningsplats, med lika många poäng som Spezia - som är på säker mark. Efter ett par imponerade insatser, med segrar över Sassuolo och Bologna, samt oavgjorda resultat mot Napoli och Cremonese blev det storförlust sist mot stormakten Inter.

Delar lagen på potten?

På hemmamark har Lecce lyckats kriga till sig många oavgjorda resultat. I och med att laget fortsatt är i stort behov av poäng borde de klara av att göra en fin insats mot Verona - som har varit svårslagna under de senaste ligamatcher och som är ute efter revansch. Därmed blir det ett spel på ett rakt kryss i matchen. En poäng till vardera lag, till över trippla pengar i odds.

Speltips Lecce - Verona:
X. Odds 3.20 hos Nordicbet & Betsafe.
This is the stats tab
This is the post tip