Kvartsfinal, del ett av två, i Europa Conference League, där Lech Poznan har en tuff utmaning då Fiorentina gästar dem på Stadion Miejski. Lagen har mötts två gånger tidigare och då har Fiorentina gått segrandes ur båda dueller. Något som väntas bli fallet även denna gång.

För första gången någonsin har Lech Poznan tagit sig till en kvartsfinal ute i Europa. Detta på bekostnad av Djurgårdens IF. En 2 - 0 hemmaseger följes upp av en 3 - 0 bortaseger på Tele2 Arena, där Marcus Danielsons utvisning blev helt avgörande. Tränaren John van den Brom har en bra trupp, speciellt i den sista tredjedelen - då det har blivit 18 fullträffar i turneringen. Att försvara titeln i Ekstraklasa blir svårt då det är 14 poäng upp till toppen.

Fiorentina har inte heller direkt chans att vinna Serie A. Däremot är förhoppningen att gå väldigt långt i denna turnering. Inget lag har nätat fler än Fiorentina, som har 26 fullträffar. Efter förlusten borta mot stormakten Juventus har Fiorentina varit obesegrade i åtta raka matcher, i alla tävlingssammanhang. Under den tiden har det blivit 25 mål framåt och bara 4 gånger har de släppt in mål. Tränaren Vincenzo Italiano har lyckats få laget i toppslag.

Öser Fiorentina in mål?

Lech Poznan kommer att få stora bekymmer med att hålla tätt mot Fiorentina. I och med att Fiorentina är ett helt nummer större än Lech Poznan landar spelet på att gästerna reser hem med en full pott. Jag krånglar inte till det något mer utan lägger ett spel på att Fiorentina lyckas besegra Lech Poznan, i det första mötet.

Speltips Lech Poznan - Fiorentina:
2. Odds 1.78 hos Nordicbet & Betsafe .
This is the stats tab
This is the post tip