SVERIGES BÄSTA STARTBONUS - Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365 .

På Stadion Miejski möts polska Lech Poznan och lettiska Valmiera, i den första kvalomgången till Europa League. Lech Poznan är megafavoriter till att vinna matchen, till cirka 1,05 i odds på marknaden, så det råder inget tvivel om vilket som är det större och på alla sätt det bättre laget. Men Lech Poznan har inte imponerat i ligaöppningen, även om de fortfarande bara ska vinna detta möte. Deras sega inledning på säsongen gör att jag tvivlar på att detta möte slutar med en vinst med väldigt stora siffror.

Lech Poznan avslutade den polska Ekstraklasa på en fjärde plats, där de gjorde näst flest mål, nämligen 55 mål på 30 matcher och släppte in näst minst av alla, nämligen 29 mål. De är alltså starka både i sin offensiv och sin defensiv. Denna säsong har de bara hunnit med en match. Det var ett bortamöte mot Zaglebie Lubin, som förra året kom på en elfte plats i tabellen. Lech Poznan tog ledningen precis innan halvtidsvila, men i andra halvleken släppte de in två mål med tio minuter kvar av matchen.

Det är ovanligt att Lech Poznan släpper in många mål, speciellt mot sämre motstånd. Det är också ovanligt att de bara gör ett mål. Men i denna match var det väldigt svårt för Lech Poznan att komma fram till riktigt vassa lägen, även om en hel del skott avfyrades både på och utanför mål. Lech Poznan kommer att göra mål på Valmiera, eftersom det polska laget är numret större. Däremot blir det svårt för Lech Poznan att ösa in mål mot Valmiera. Gästerna har haft en okej säsong och spelat på bra sistone.

Valmiera kommer till matchen från en 2 - 0 seger mot Jelgava, som ligger näst sist i Virsliga tabellen. Imponerande var det ändå att Valmiera spelade bra i sitt försvarsspel och lyckades hålla nollan. Detta blir oerhört svårt att upprepa mot Lech Poznan men Valmiera ska ändå ha en stor chans att hålla siffrorna nere, även vid en förlust. Det är självklart att Lech Poznan, även om de roterar lite i truppen och spar på några spelare, vinner denna match men mötet i sig ska inte innehålla fler än fyra mål totalt.

Speltips Lech Poznan - Valmiera:
Lech Poznan vinner matchen och under 4,5 mål - odds 1.72 hos bet365 .

---
Bekräftad startelva - Lech Poznan:
Filip Bednarek, Tymoteusz Puchacz, Djordje Crnomarkovic, Lubomir Satka, Robert Gumny, Jakub Moder, Pedro Tiba, Kamil Jozwiak, Dani Ramirez, Jakub Kaminski & Mikael Ishak.

Bekräftad startelva - Valmiera:
Rudolfs Soloha, Pape Fall, Julien Celestine, Olaide Badmus, Mykola Musolitin, Jorge Teixera, Kriss Karklins, Victor Diage, Luka Silagadze, Toluwalase Arokodare & Alvis Jaunzems.
---

This is the stats tab
This is the post tip