Leeds United gästas av Aston Villa på Elland Road under torsdagskvällen och här tror jag att gästerna inte viker ner sig utan att de lämnar matchen med minst en poäng!

Leeds är i detta nu bara två poäng ifrån en nedflyttningsplats till The Championship nästa säsong. Hemmalaget har 23 poäng inspelade på 27 matcher och Burnley som just nu är närmast jagande vad gäller nedflyttningslaget har 21 poäng inspelade, men då har de också en match mindre spelad - Burnley alltså!

För Leeds är det livsviktiga poäng på spel från nu och för resten av säsongen skulle jag tro. Värdlaget på Elland Road har sju raka Premier League-matcher utan seger och ser vi till enbart de fem senaste så har de förlorat samtliga.

Aston Villa är tabellelva och har 33 poäng på kontot med 26 matcher spelade. Gästerna kommer närmast från två raka segrar där de i den senaste körde över Southampton med 4-0 på hemmagräs. Innan det tog de full pott också och då genom en 2-0-seger borta mot Brighton.

Detta innebär att bortalaget för dagen har spelat in sex poäng på de två senaste matcherna och detta med stabila 6-0 i målskillnad. Nu ställs de mot ett desperat Leeds på bortaplan, men jag tror som jag inledde med att gästerna är bra nog för minst en poäng på Elland Road.

SPELTIPS
Aston Villa eller oavgjort (X2) + över 7,5 hörnor via spelbyggaren hos Unibet spelas till oddset 1.79.

Vad tror ni?

@johan_videll på Twitter.

TV: Formstarke Melker går för 13 rätt igen!




This is the stats tab
This is the post tip