Leeds tar emot Chelsea under onsdagskvällen och detta på Elland Road. Hemmalaget? De har allt att spela för och det tror jag kommer synas i matchstatistiken som jag tar till hjälp när ett specialspel plockas fram med hjälp av spelbyggaren hos bet365 .

Leeds United är som Premier League-tabellen ser ut just nu ett lag för The Championship nästa säsong.
Hemmalaget har spelat ihop 34 poäng på 35 ligamatcher med en målskillnad på 39-74. Vi vet redan nu att Watford och Norwich kommer åka ner en division, men vad som återstår att se är vilket de tredje laget blir. Leeds kan det bli, men också Burnley eller Everton...

Senast Leeds var i farten?
Förlust med 2-1. Arsenal stod för motståndet och det var en bortamatch för Leeds.
Hörnor? 8-2 till Arsenal.
Kort? 2-2 i gula, men lägg därtill ett rött för Leeds som Luke Ayling ådrog sig vilket gör att han inte spelar här.

Chelsea är tabelltrea och har gjort en bra säsong. Gästerna noteras för 67 poäng i ligan och en målskillnad på totalt 70-31. Offensiven är bra och här finns det säkert en stor revanschlusta i gruppen eftersom de senast mäktade med endast 2-2 hemma mot Wolves. Nu väntar Leeds på bortagräs och här går bortalaget för att spela in tre poäng, vilket kommer ge dem en säkrad CL-plats inom kort.

Chelsea kommer närmast från 2-2 hemma mot Wolves.
Den matchen bjöd på tolv hörnor (9-3).
Antalet kort? Fyra stycken, där Wolves drog på sig tre av dem.

Leeds är desperata och måste gå för seger. De har tyvärr inte avgörandet i egna händer, så poäng är av stort intresse och vikt för deras del. Det får mig att nyttja spelbyggaren hos bet365 där jag sätter ihop följande spel kvällen till ära!

SPELTIPS
Över 1 mål + över 7 hörnor + över 1 kort och detta får vi till oddset 1.60.

Vad tror ni?

@johan_videll på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip