Speltips: Leeds - Derby

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2019-05-15 20:45
Land: England
Liga: The Championship
Odds: 2.07
Tips: Under 2,5
Leeds och Derby ställs mot varandra i den andra play off-matchen till Premier League. Leeds har vunnit samtliga av säsongens tre möten inbördes och de ser fortsatt starka ut. Framförallt bakåt. Här kan de spela på resultatet de fick med sig efter första mötet och därav tror jag att vi får en tajt matchbild där Leeds vill kontrollera matchbilden och inte öppna sig för mycket bakåt. Jag satsar på underspelet till 2,07x hos Unibet.

Första play off-mötet slutade med en 0–1-vinst för Leeds och här har Marcelo Bielsas lag verkligen en bra chans till att avancera närmare spel i Premier League.
Det var en bra defensiv insats från båda lagen i första mötet. Med offensiva Marty Waghorns frånvaro hade Derby det svårt att komma till sina chanser och det såg kallt ut offensivt. Nugent, Holmes och Wilson gjorde ingen superinsats framåt i den matchen.
Tycker Leeds kontrollerade matchbilden (55% bollinnehav) och hade några chanser utöver målet som de borde förvaltat bättre.

Båda lagen har tappat formen i de senaste matcherna innan play off-matcherna startade och jag tycker det syns fortfarande. Defensiven ser stabila ut men offensiven är den lagdel som har sett sämre ut.

Båda lagen har tunga avbräck. Pontus Jansson i LEeds missade första mötet men bör vara tillbaka till denna match. Annars saknas Roofe (28/15), Forshaw (20/0), Douglas (21/0) och Alioski (5/3) i Leeds.

Strikern Waghorn missade första mötet och ser ut att saknas i även detta. I Derby saknas också Cole (6/0), Davies (3/0), Craig Forsyth (10/0) och Craig Bryson (25/3).

Troliga elvor
Leeds: Casilla – Ayling, Cooper, Jansson, Dallas – Philips – Hernandez, Klich, Shackleton, Harrison – Bamford
Derby: Roos – Bogle, Keogh, Tomori, Malone – Mount, Johnson, Holmes – Wilson, Marriott, Lawrence

Oddsen på underspel ligger ganska högt och det tänker jag utnyttja. Inte så märkligt då Derby behöver gå framåt. Derby saknar offensiv kraft (även Leeds) och Leeds kan spela på resultat här. Vi är långt in på säsongen och vinnaren i detta dubbelmöte ska senare ladda om för match på Wembley. Gäller att spara krafter dit också. Första mötet såg jämnt och tillknäppt ut. Jag tror inte att Leeds kommer gå offensivt och öppna upp sig allt för mycket bakåt. Så länge de kontrollerar matchbilden.

SPEL: Under 2,5 mål till 2,07x
Hos Unibet

Twitter@ Holmbergake
  Leeds - Derby
Spela på Speltips Leeds - Derby
Akberg - 15 Maj 2019 - 01:07
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
01:00  Real Madrid - Arsenal
Fotboll - International Champions Cup - Över 3 mål
1.84
03:00  Chivas - Atletico Madrid
Fotboll - International Champions Cup - Atletico håller nollan
2.00
19:00  GAIS - Norrby
Fotboll - Superettan - X2
1.70
19:00  Halmstad - BP
Fotboll - Superettan - BTTS - Yes
1.83
21:00  Espanyol - Stjarnan
Fotboll - EL-kval - 2 asian hcp +3,0
2.02

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Senaste Bloggar

Livestreaming